Спечелете 10 кг. вкусен снак от Гривас

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Яна Дянкова
Максим Томов
Емилиан Милков
Евелина Петева

Как се участва:

С поръчка на продукти от Ядки Гривас.

Пълни правила:

Участие в настоящата игра може да регистрира всеки потребител, който направи поръчка в онлайн магазина на Ядки Гривас и посочи като Метод на Доставка „Еконт – Доставка до Еконтомат“ като начин за получаване на своята пратка.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в „Играта“.

За успешно регистриран участник се счита този потребител, който отговоря на условията по чл. 3.2 от настоящите общи условия, и при положение, че за този потребител не са налице ограниченията по чл. 2.1.

На 28.01 между всички участници, изпълнили условието на чл. 3.4., на случаен принцип ще бъдат изтеглени четирима победители, които ще бъдат обявени на Facebook страницата на Ядки Гривас(www.facebook.com/GrivasNuts), като на всеки един от печелившите ще бъде предоставена съответната спечелена от него награда в чл. 4.2. Предоставянето на спечелените награди на печелившите участници ще се извърши при условията на чл. 4.4

Печелившите участници ще бъдат оповестени публично до 15:00 ч. на 28.01.2022г. във Фейсбук/Facebook страницата на Организатора (https://www.facebook.com/GrivasNuts).

Всеки участник, обявен за печеливш в „Играта“, има право да получи от Организатора спечелената от него награда, посочена в чл. 4.2 от настоящите общи условия.

Наградите по чл. 4.2 ще бъдат изпратени на печелившите по спедитор.

Наградата в „Играта“ е Снак Абонамент, който ще се изпраща на печелившите веднъж на месец в рамките на 3 месеца. Снак Абонаментът представлява кашон, пълен с продукти на Гривас - 5 пакета пържена царевица с вкус барбекю (по 70 гр), 5 пакета бирен слънчоглед (по 70 гр), 3 пакета пуканки със сол (по 170 гр), по 3 пакета от всеки вкус на маринованите фъстъци (Балкански грил, Средиземноморски, Доматено песто – по 70 гр), 2 пакета печен фъстък (по 280 гр) и 1 пакет бирен фъстък (по 500 гр), 3 пакета XXXL Mega Pack семки – по 200г и 5 пакета Чипс от Лимец/Царевица – по 100г. Чл. 4.3.Спечелената наградата не може да бъде заменяна. Правото за получаване на Наградата е персонално и не може да бъде преотстъпвано на трети лица.

За да получи Наградата обявеният за печеливш участник трябва да изпрати на Организатора по e-mail: три имена, телефон за контакт и адрес за получаване.

Участник, спечелил награда по чл. 4.2, който не се е свързал с Организатора при условията на чл. 4.4 и не е потърсил същата в срок от 1 (един) ден, считано от датата на обявяване на разкриващата визия с печеливши участници, губи правото да я получи.

При настъпване на хипотезата по чл. 4.5 Организаторът избира на случаен принцип нов печеливш, участвал и отговарящ на условията за участие в играта. Обявяването на новия печеливш се извършва при условията на чл. 3.6 в срок не по-късно от 1 ден след изтичане срока на играта.

В случай, че участник ненавършил 18 години спечели описаната в т.4.2. награда, задължително уведомява родител или настойник, а връчването на наградата се извършва чрез родител или настойник. 

Краен срок - 27 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара