Спечелете ски, сноуборд или зверски ръкавици от Monster Energy

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 17 януари 2022

Как се участва:

С качване на снимка на зимния Monster Energy кен във фейсбук или инстаграм.

Пълни правила:

Тази зима МоnsterEnergy и списание 360 търсят зимните герои с кен в ръка! Новата игра “Снимай зимния кен на Monster Energy и спечели ски, сноуборд или зверски ръкавици!” те предизвиква да тръгнеш на снежно пътешествие с ободряващата напитка от първия лифт до последното спускане и да спечелиш страхотни награди – чисто нови ски Armada Edollo с автомати, сноуборд Rome SDS или зверски ръкавици!

Правила на играта

Стъпка 1: Разбери кой е зимния кен на Monster Energy, като посетиш уеб сайта www.monsterenergy.com

Стъпка 2: Грабни го в търговската мрежа и му направи яка снимка. Тя може да изобразява как му се наслаждаваш или пък как новата му визия перфектно се вписва на фона на студения сезон. Или всичко друго, което ти хрумне.

Задължителен елемент в снимката е да присъства зимният кен на Monster Energy. Важното е снимката да НЕ е монтаж и кенът да НЕ е добавен на Photoshop или друг графичен редактор.

Стъпка 3: Сподели снимката във Facebook или Instagram като добавиш хаштаговете на играта #MonsterWinterBG и харесаш профилите на Monster Energy и 360mag в Instagram.

Важно: Задължително условие за Фейсбук е когато качваш снимката да я направиш публична от настройките за поверителност, за да можем да я открием!

В играта “Снимай зимния кен на Monster Energy и спечели ски, сноуборд или зверски ръкавици” могат да участват лица над 16-годишна възраст.

Всеки участник може да качи неограничен брой снимки, с които да участва в томболата.

Играта “Снимай зимния кен на Monster Energy и спечели ски, сноуборд или зверски ръкавици” е с продължителност от 17 декември 2021 г. до 17 януари 2022 г.

На 17 януари в 16:00 часа ще изберем чрез томбола трима от всички участници, които ще спечелят нови ски Armada Edollo с автомати, сноуборд Rome SDS или ръкавици Monster Energy!

Награди
Ски Armada Edollo с автомати, сноуборд Rome SDS или зимни ръкавици Monster Energy!

След приключването на играта, в сайта 360mag.bg ще качим специална селекция с най-добрите кадри от играта и техните автори.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара