Спечелете 100 ваучера по 100 лв. за OMV от Coca-Cola и МЕТРО

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 декември 2021

Как се участва:

С покупна на продукти Coca-Cola от МЕТРО и регистрация на фактура.

Пълни правила:

Ела в МЕТРО от 9 до 31 декември 2021 г., купи стек от 1 л, 1.5 л или 2 л (вкл. мултипак 2x1.5 л и 2x2 л) Coca-Cola, Coca-Cola Без захар, Fanta или Sprite, регистирай номера на фактурата си и участвай в томбола за един от 100 броя ваучера за гориво от OMV на стойност 100 лева! За да участваш, регистрирай фактурата си тук: 

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини „МЕТРО”, с изключение на покупките, направени при условия на Доставка („Участващи обекти“).

В периода на провеждане на Промоцията, всяко лице, коeто направи покупка, от който и да е Участващ обект, на една МЕТРО единица (стек) от продукт с марка Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta или Sprite, в опаковки от 1L, 1.5L или 2L., и регистрира фактурата си на metro.bg/ Coca-Cola за участие в теглене за награда, подробна описана в Раздел V от настоящите правила.

Всеки клиент може да се регистрира на https://www.metro.bg/Coca-Cola, като въведе своите име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, клиентски номер и номер на фактурата, удостоверяващ покупката на продукт/и марка Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta или Sprite, в опаковки от 1L, 1.5L или 2L(включително мултипак 2x1.5L и 2x2L). За участие в Промоцията се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма, описани по-горе, и да даде изричното си съгласие, чрез отметка в електронната регистрационна форма за участие в Промоцията, личните му данни да бъдат обработвани от Организатора Метро за целите на Промоцията. 

Участникът отговаря за верността и коректността на предоставените от него данни.
Всяко лице може да участва в Промоцията неограничен брой пъти, като всяка покупка на поне една МЕТРО единица от продукт с марка Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta или Sprite, в опаковки от 1L, 1.5L или 2L(включително мултипак 2x1.5L и 2x2L). се счита за едно участие. Една фактура може да бъде регистрирана само един път и само от един участник. Повторни регистрации на фактура няма да бъдат зачетени за валидно участие.

Всяко лице, което правомерно участва в Промоцията, участва в теглене за следните награди:
Печелившият се определя пред тричленна комисия от Организатор -„Метро Кеш енд Кери България“ ЕООД, като печелившите Участници („Печеливш“) ще бъдат изтеглени на случаен принцип

    100 броя ваучера за гориво от OMV на стойност 100 лв с ДДС

Общ брой награди: 100 броя общо за всички магазини на МЕТРО за целия период на промоцията.

Резултатите от тегленето, както и Печелившите ще бъдат отразени в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Метро за срок от 1 (една) година от провеждане на тегленето. При тегленето ще бъде изтеглени 100 Печеливши, както и 20 резервни Участници.

Печелившите ще бъде информирани за спечелването на Наградата чрез данните за контакт, които са предоставени при регистрацията им на сайта metro.bg в срок до 7 дни след края на Промоцията. В случай, че Печелившите откажат получаването на Наградата или не бъде открити на предоставените данни за контакт в период от 3 (три) седмици от деня на теглене на Наградата, Наградата ще бъде предоставена на резервен Участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара