Спечелете смартфон Nokia XR20 и слушалки Nokia BH-405

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 14 декември 2021

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Nokia.

Пълни правила:

Посрещаме празниците по-рано със специална🎁ИГРА!🎁

Един от вас има шанса да спечели перфектния🌲🎅коледен подарък за себе си или за любим човек – красивия и свръхиздръжлив #NokiaXR20! 

Други двама късметлии пък ще получат безжичните слушалки Nokia BH-405, а всеки от победителите ще получи и дебютната книга с веган рецепти на кулинарния блогър и мастършеф Анна Стойкова - Anna's Wholesome Boho Life, чието дело е и изкушението на снимката 🍰

📸🍲 За да участвате в жребия, е нужно само да снимате любимото си празнично ястие и да публикувате снимката в коментарите.

👉Само еднократни коментари с авторски кадри ще се считат за валидни, така че развихрете въображението си! Теглим победителите на 14 декември (в реда, по който са изброени наградите). Късмет на всички! 😊

На снимката: веган шоколадов тарт с джинджифил и портокал от Анна, която избра именно Nokia XR20 за свой спътник в приключенията в кухнята и извън нея. Вижте рецептата ѝ за тарта тук: veganna.bg/vegan-gingerbread-chocolate-christmas-tart

В Играта можете да участвате, като публикувате като коментар авторска снимка в отговор на условието, поставено в публикацията за Играта – ястие, приготвено и заснето от вас или ваш близък. Не се допуска участието с чужди снимки или такива, свалени от Интернет.
Заявката за участие трябва да отговаря на всички изисквания на Играта, както е посочено, за да имате шанса да спечелите награда. Коментари, които не са пълни или не отговарят на правилата или спецификата на условието на Играта, могат да бъдат дисквалифицирани по преценка на Организатора. Участникът може да участва само веднъж, с еднократен коментар. Участникът не може да участва повече пъти, отколкото е посочено, като дублира коментара си или използва множество Фейсбук профили в опит да заобиколи правилата. Ако Участникът използва измамни методи или по друг начин се опита да заобиколи правилата, заявката за участие на Участника може да бъде премахната от коментарите по преценка на Организатора.

Награди
Победителите ще получат – 1 бр. смартфон Nokia XR20 и 2 бр. безжични слушалки Nokia BH-405. Спецификата на наградите се определя единствено от Организатора. Не се допуска подмяна на предметните награди за паричната им равностойност, освен по преценка на Организатора. Наградите не може да се предоставят на трети лица. Всички разходи, свързани с наградите, включително всички държавни и/или местни данъци, са изцяло отговорност на победителите. Не се допуска замяна на награда или прехвърляне/разпределяне на награда на други лица или искане на паричния еквивалент от победителите. Приемането на наградата представлява разрешение за Организатора да използва името, образа и заявката за участие на победителите за рекламни и търговски цели без допълнително обезщетение, освен ако това не е забранено от закона. Шансовете за печалба зависят от общия брой на получените допустими за участие заявки чрез коментари на всички участници.

Победителите в Играта ще бъдат избрани на случаен принцип под наблюдението на Организатора. Победителите ще бъдат уведомени чрез лични съобщения във Фейсбук, в рамките на пет (5) дни след изтеглянето им. Организаторът не носи отговорност за невъзможността на даден победител да получи известия поради настройки за сигурност на личния си Фейсбук профил или за предоставянето от победителя на неправилна или по друг начин нефункционираща информация за контакт. Ако избраният победител не може да се свърже с Организатора, не отговаря на условията, не успее да получи наградата в рамките на десет дни от момента на изпращане на известието за награда, тя може да бъде предоставена на алтернативен победител.

ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ТЕЗИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ОТ НЯКОЙ ОТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ (ПО УСМОТРЕНИЕ НА ОРГАНИЗАТОРА) ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ДИСКВАЛИФИКАЦИЯТА МУ КАТО ПОБЕДИТЕЛ ОТ ИГРАТА И ВСИЧКИ НЕГОВИ ПРИВИЛЕГИИ КАТО ТАКЪВ ЩЕ БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара