Спечелете 3 таблета Lenovo Yoga Tab 11

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 7 януари 2022

Как се участва:

С отговор на въпрос и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Гледай „Знаете ли, че?“ по Da Vinci, отговори правилно на въпроса и участваш в томбола за страхотни награди Lenovo Yoga Tab 11 с включен абонамент за 6 месеца за приложението Da Vinci Kids

Гледай всеки делничен ден през декември в 10:00 ч. по Da Vinci с EON TV

Коледа е - онова време на годината, когато се гушкаме с топла чаша какао, гледаме празнични филми и предавания.

Можем да научим и много нови неща, докато се забавляваме – с празничната програмна селекция селекция от телевизионни предавания на канал Da Vinci през декември за забавление на цялото семейство! От изкуства и занаяти до света около нас – родители и деца могат да се впуснат във вълнуващо учебно приключение заедно! Например водещата на предаването „Знаете ли че?“ Мади Моут ни запознава със скритите страни на предмети от ежедневието, разкрива непознати и любопитни факти от света на животните и растенията и какво ли още не от заобикалящия ни свят!

Открий отговора на много невероятни факти за света, в който живеем, в предаването „Знаете ли, че?“ - всеки делничен ден през декември в 10:00 ч. по Da Vinci с EON TV!Любопитна информация за елените пък можете да откриете и в специален коледен епизод на „Знаете ли, че?“ на 24 и 25 декември!

Участник в играта може да бъде всяко пълнолетно лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на Vivacom - VivaClub преди 17.12.2021 г.

Регистрирането за участие в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Участниците се регистрират в играта като отговорят правилно на зададения въпрос на сайта. Въпросът има три възможни отговора, като само един от тях е верен.

При даване на верен отговор участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VivaClub.

Право да участват в играта „Играй и спечели с Vivacom и Da Vinci” имат само участници, въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на Vivacom, която е издадена на тяхно име.

Всеки участник може да се регистрира максимум веднъжв периода на регистрация за участие. В случай, че участник се регистрира повече от веднъж, за валидна ще се счита единствено първата извършена регистрация.

Награди

3(Три) бр. таблет - Lenovo Yoga Tab 11 с включен абонамент за 6 месеца за приложението Da Vinci Kids

От общата база данни с регистрирани за участие потребители, които са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на Vivacom, която е издадена на тяхно име и са отговорили правилно на зададения в играта въпрос, ще бъдат изтеглени 3 (три) печеливши.

Печелившите ще бъде обявени на корпоративния сайт на http://www.vivacom.bg/bg/vivaclub/на 10.01.2022 г., като с тяхно съгласие с цел прозрачност и популяризиране на организираната игра ще бъдат публикувани техните две имена и последните 4 цифри от номера на VivaClub картата.

Представител на Организатора ще се свърже със спечелилия чрез телефонно обаждане и/или имейл (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка и имейл адрес), за да го уведоми за наградата и за начина за получаване на наградата. Връзката с него ще става до 5 работни дни след обявяване на печелившите.

След обаждането и/или изпращането на имейл от Организатора печелившият участник трябва в срок от 5 (пет) дни да изпрати на имейл адреса: tvgame@vivacom.bg адрес на офис на куриер „Еконт експрес“ ООД, където да бъде доставена  наградата. В случай, че печелившият не го направи, то той губи правото си на наградата и същата остава неспечелена.

Организаторът ще изпрати по куриер за своя сметка наградите до съответните печеливши, предоставили валиден адрес за доставка, в рамките на 15 работни дни от датата на получаване на адреса за доставка по имейл, но не по-късно от 08.02.2022 г.

Организаторът проверява валидността на картите за лоялен клиентна Vivacom, посочени от победителите.В случай, че номерата не са от базата с номера на валидни карти за лоялни клиенти на Vivacom и не отговарят на името на участника, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара