Познай 5G смартфоните на Vivacom и ги спечели

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Ивайло Загорчев - MOTOROLA EDGE 20 5G + HEADPH BT PULSE
Radostina Milanowa - HONOR 50 5G + HEADPH BT CHOICE
Илия Кочев Левков - SAMSUNG GALAXY A52S 5G + CASE and GLASS

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

КОЛЕДНА ИГРА! 🎄 

Познай кои 5G смартфони сме скрили в тези кутии и можеш да спечелиш един от тях! А тази година виртуалният ни Дядо Коледа е толкова щедър, че ако си сред изтеглените късметлии, ще ти добави и аксесоар към смартфона. 

👉 Жокер № 1 - във всяка кутия има по 1 бр. 5G смартфон.
👉 Жокер № 2 - и 3-те смартфона са сред топ предложенията за Коледа и могат да се закупят от Vivacom в комплект с подарък >> https://bit.ly/3pZ6fWL

Следи и за екстра жокерите в следващите 2 седмици, които ще разкриват постепенно телефоните в специално създадените за целта сторита.

Играта се провежда на страницата на VIVACOM във Facebook  https://www.facebook.com/VIVAC0M

За да е валидно участието Ви в играта трябва да напишете в коментар предположение за това кои 5G смартфони са скрити в кутиите, изобразени във визията на поста от 16.12.2021 във Facebook страницата на VIVACOM.

Всеки участник има право на едно участие.

Организаторът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, както и в случаи, че има нарушени авторски права от участник в Играта, използвал и публикувал чужд коментар.

Всеки участник в настоящата игра носи отговорност при публикуване на своя коментар за спазването и ненарушаване на правилата на играта.

С публикуването на коментар за участие в играта всеки потребител декларира и гарантира, че същият е личен авторски и се съгласява той да бъде използван за целите на настоящата игра.

Награди:

1 бр. смартфон MOTOROLA EDGE 20 5G + Слушалки BT PULSE + протектор 

1 бр. смартфон HONOR 50 5G + слушалки BT CHOICE 

1 бр. смартфон SAMSUNG GALAXY A52S 5G + кейс и стъклен протектор.

Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M измежду всички, взели участие.

Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име въвFacebook на официалната страницата на VIVACOM във Facebook на 03.01.2022 г., като коментар под публикацията.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните свои лични данни: три имена, телефон за връзка, e-mail адрес и адрес за доставка до офис на Еконт, където да бъде изпратена неговата награда, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него в рамките на 2 работни дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващадрес за получаване на наградата.

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непъленадрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда.

При получаване на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на самоличността му. Документът за удостоверяване на самоличността няма да бъде копиран и/или сканиран.

При получаване на наградата печелившият следва да попълни в 2 екземпляра издаден от БТК документ с цел изпълняване от страна на БТК задълженията по Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Краен срок - 31 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара