Спечелете 5 подаръка със скрит продук от CBA

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. @nattallue
2. Diana Simeonova
3. @beatris_1806
4. @julian.k71
5. Vanq Blagoeva

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🎆Новогодишен GIVEAWAY🎆

1. Напиши в коментар, кой е продуктът, скрит в една от кутиите. Подсказваме: поместен е на първа страница в актуалната ни брошура, виж на 👉www.cbabg.com
2. Последвай профилите ни във Facebook и Instagram
3. Харесай публикацията
4. Тагни двама любими приятели, с които посрещаш Новата Година

🎉Спечели една от пет 🎁 със скрития продукт, който трябва да отгатнеш.

 УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

В рамките на Периода на провеждане, всеки Участник може да коментира неограничен брой пъти, но има право да спечели само една награда в рамките на Играта.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook и/или Instagram профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Можеш да участваш до неделя /02.01/ в 23:59ч. В понеделник /03.01/ ще изтеглим печелившите! Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от двете платформи.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно предоставени данни или по други, независещи от Организатора причини.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

Краен срок - 2 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара