Спечелете Black Opium Extreme или Y Le Parfum

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Black Opium Extreme печелят:
Бенджолина
Пухелина

Y Le Parfum печелят:
Lust
Yst_89

Как се участва:

С коментар във форума bg-mamma.

Пълни правила:

Чувствена. Женствена. Бляскава. Парфюмната вода Black Opium Extreme на Yves Saint Laurent е протагонистът на една вълнуваща виртуална игра – маргинална, по-дръзка и по-предизвикателна от всякога.

Само с едно вдишване преминавате границата на забраненото удоволствие. Този изключително пристрастяващ аромат ще ви даде смелост да изживеете екстаз и да сияете цяла нощ!

Подобно на адреналина, който тече във вените ви, този изключителен аромат ви кани на луда нощ, изпълнена с танци и незабравими забавления.

Black Opium Extreme е обогатен с нотка на черно кафе и чувствено пачули, а съчетанието на круша, мандарина и портокалов цвят ще ви плени още от първото вдишване.

Интензивен? Категоричен? Зашеметяващ? Името казва всичко. Само най-пленителните аромати се осмеляват да носят името Y Le Parfum. Дори да ви питат „Защо?“, вие само кажете „Защо не?“.

Сърцето на великолепна лавандула подсилва свежите и съблазнителни нотки на цветя и придава на тази фужерна композиция уникално богата, кадифена текстура. Усетете по-интензивните от всякога акорди на портокалов цвят, кумарин, бадем, тютюн и сено.

Y Le Parfum е аромат, който отразява свободата на духа, независимостта и смелостта да вземаш решения, без да се съобразяваш с мнението на околните.

Спечелете един от двата незабравими аромата на Yves Saint Laurent!

🖤 Кажете ни коя е вашата страст? 🖤 Какво най-силно пленява сетивата ви?

На 5 януари четири от вас ще спечелят Black Opium Extreme или Y Le Parfum.

Не забравяйте да отбележите в коментара си и кой от двата парфюма бихте искали да спечелите. 

Всички Печеливши се публикуват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема на 05.01.2021 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. С публикуване на Печелившите по посочения в предходното изречение начин, се счита, че Печелившите са уведомени за спечелените Награди. 

Всеки един от Печелившите получава Наградата си по един от следните начини, по избор на Организатора:
1. чрез доставка от Организатора на предварително посочен от Печелившия съгласно т.9.2. по-долу адрес, в рамките на 10 (десет) работни дни от момента на предоставяне на адрес за доставка на Наградата. Този начин за получаване на Наградата е възможен само за Печеливши, посочили адрес за доставка на територията на Република България. Организаторът извършва доставка на Наградите по начин, какъвто намери за подходящ (куриер, поща или друго);
2. на място в офиса на Организатора в срок, определен от Организатора.

Краен срок - 1 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара