Спечелете ваучер за 500 лв. и 10 ваучера по 100 лв. от мебели Виденов

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Ваучер за 500 лв. - Нина Дуракова

Ваучери за 100 лв.:
Габриела Илиева
Пенчев Пенчев
Любка Иванова
Валентина Делчева
Надежда Лилова
Златка Кърцева Кърцева
Росива Петкова
Лилия Лазина Лилия
Добринка Иванова
Eli Shopova Shopova

Как се участва:

С качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

КАК ДА УЧАСТВАШ?

Покажи ни красива коледна украса в компанията на кресло, диван, спалня, кухня или пък нещо друго любимо от Мебели Виденов и можеш да спечелиш голямата награда Карта ВАУЧЕР Виденов на стойност 500 лв. или една от 10-те Карти ВАУЧЕР Виденов на стойност 100 лв. 

Попълни формата за участие и качи своята празнична снимка. Увеличи шанса си за награда, като участваш всеки ден с нова вдъхновяваща снимка чак до 31-ви декември, когато играта приключва! 

Участието в томболата не е обвързано със закупуването на продукт на Организатора.

Всеки участник в Играта трябва да изпълни следните условия в специалната страница на играта https://videnov.bg/game/christmas, за да има право да вземе участие в томболата:

- Участниците трябва да последват линка и да влязат в сайта на Мебели Виденов, да качат снимка, на която да присъства мебел, или част от мебел, от асортимента на Мебели Виденов, както и да присъства, в кадъра, коледна украса.

- При качване на снимка, в прозорец за регистрация е необходимо да посочат име, телефон и имейл адрес.

- Всеки желаещ може да участва многократно в играта, като за всеки 24-часов период на изпраща различна фотография.

- Организатора няма да включва в тегленето участниците, които са изпратили фотографии с повтарящо се съдържание.

- Участник може да спечели най-много една награда.

Общият брой награди е 11 /единадесет /карти ваучер Виденов, 1 (един) брой голяма награда на стойност 500 лв., както и 10 (десет) броя карти ваучер Виденов, на стойност 100 лв. /всеки/. За повече информация във връзка с използването на ваучера можете да се свържете с нас на 0892 90 90 92 или да посетите нашия сайт videnov.bg/voucher  

Условия за Карта ваучер Виденов https://videnov.bg/voucher

Чрез изпращане на снимката, Участникът прехвърля изключително, безвъзмездно, безсрочно и неограничено право на ползване върху създадените от него авторски обекти на интелектуална собственост, а именно фотографиите изпратени, за участие в играта.

Участникът декларира, че е автор на предадените фотографии и други лица нямат запазени права върху тях. При несъответствие на декларирането Участникът носи пълна отговорност за нанесените вреди на Организаторът, като дължи обезщетение.

Организаторът  ще може да възпроизвежда, разпространява, показва публично, както и по електронен път, по всички възможни рекламни канали, които притежава в онлайн пространството – Facebook, електронният си сайт, Youtube, Instagram на територията на Република България, за целите на рекламиране на играта и бранда  “Украси коледа” на “Мебели Виденов”;

Всеки, изпълнил правилно условията на Играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на една от 11-те награди. Тегленията ще се извършват на лотариен принцип в присъствието на нотариус.

Участник може да спечели най-много една награда.

Организаторът ще обяви имената на печелившите участници във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ , Instagram профила си https://www.instagram.com/videnov.bg/  и страницата на Организатора www.videnov.bg и ще се свърже с всеки един от печелившите в срок от 3 дни след обявяването на всеки от единайсетимата печеливши. Ако в този срок Организаторът не може да се свърже със спечелилия участник, то последният губи наградата и Организаторът ще извърши ново теглене и ще обяви друг спечелил участник. 

Краен срок - 31 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара