Спечелете изненади с коледния календар на БГ Радио

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 23 декември 2021

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на БГ Радио.

Пълни правила:

Най-хубавите дни от годината предстоят, а когато чакаме нещо обичано и желано, буквално броим дните! 

Тази година БГ Радио ви кани заедно да отброим наобратно дните до Рождество Христово с празничен календар. Всеки ден със закачка ви даваме възможност да спечелите награда с изненада! Очакват ви 20 ваучера за пазаруване от Runners, но и още награди - билети за концерти, дискове с българска музика, сувенири от БГ Радио и още изненади! 

Каква е наградата за деня разкриваме заедно с името на късметлията всяка делнична вечер в "Любими песни за любими хора", а в неделя - в "Любими песни зад волана"!

Всеки ден във фейсбук страницата на БГ Радио отброяваме датата с ново квадратче от коледния календар, с което ви задаваме и закачлив въпрос или предизвикателство. Отговорете на него в коментар под поста и може да спечелите дневната награда, ако имате късмет!

За да участва в Промоцията, участникът трябва да отговори вярно на дневния въпрос за играта, публикуван във Фейсбук страницата на БГ Радио.

Всеки делничен ден и в неделя в периода на промоцията ще бъде избиран на произволен принцип един участник, който е отговорил правилно на дневния въпрос с коментар под публикацията.

Всеки печеливш ще бъде уведомен с лично съобщение до профила, с който е участвал.

След като бъдат уведомени от екипа на БГ Радио, спечелилите участници трябва да подадат лична информация като:  три имена, адрес за доставка на наградата и телефон. В случай че печеливш не предостави данни за получаване на наградата в срок до 7 дни от уведомлението му, организаторът е оправомощен да посочи резервен участник, който да получи наградата.

Награди: Организаторът „Runners“ предоставя наградите, които са, както следва:

20  броя дневни награди, всяка от които е ваучер за пазаруване в Runners на стойност 50 лв.

Изтегленият печеливш в Промоцията ще получи обаждане от Организатора, на предоставения от него телефон при регистрацията.

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, БГ Радио си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Организаторът не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на БГ Радио, с цел получаване на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара