Спечелете HUAWEI Nova 9, HUAWEI FreeBuds 4, ваучери за Tinder и WPS office

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 декември 2021

Как се участва:

С изтегляне на мобилно приложение.

Пълни правила:

⚡ Включи се в играта и можеш да спечелиш фантастични награди от #AppGallery до 31 декември! 

🃏 Tinder ваучери: 500 броя
🃏 WPS office ваучер – 200 броя
🃏 HUAWEI nova 9 – 3 броя
🃏 HUAWEI FreeBuds 4 – 3 броя

Тази оферта е достъпна само за Huawei и други потребители на устройства с Android, чийто уникален HUAWEI ID е регистриран в рамките на територията на Кампанията, посочена в Раздел 3, където Участникът също пребивава. Регионът на услугата HUAWEI ID и IP адресът на участника също трябва да съответстват на държавата на пребиваване.

Когато влязат в страницата на кампанията в AppGallery, участниците ще видят списъка с приложения, които трябва да бъдат изтеглени.

След приемане на Общите условия и изтегляне на някое от приложенията на страницата на Кампанията, Участниците ще спечелят монети. Потребителите могат да използват тези монети, за да поискат някои награди или да участват в тегленето на късмета. 1 изтегляне дава право на участника на 1 монета (48 приложения на ден). 1 споделяне дава право на Участника на 3 монети  (максимум 3 споделяния на ден). Потребителите могат да получат до  855 монети по време на периода на кампанията.

Има 2 вида тегления на късмет в кампанията - Колело на Късмета и Слот Машина Теглене на Късмет. Има до 285 ШАНСА за всеки Участник да участва в колелото на късмета и 95 ШАНСА за всеки участник да участва в тегленето на късмета на слот машината през целия период на кампанията в зависимост от това как потребителят използва своите монети. Потребителите, които са изтеглили някое от приложенията, включени в кампанията, от AppGallery преди началото на тази кампания, не могат да изтеглят повторно същите приложения, за да участват в тази кампания. Повторното изтегляне на приложение по време на Кампанията няма да представлява допълнителни участия в тегленето.

Потребителите могат да заявят Huawei Точки, WPS OFFICE Купони и Tinder Ваучери, като използват спечелените монети, от изтеглените приложения от страницата на кампанията или споделят страницата на кампанията. За да получите Huawei Точки са необходими 9 монети, за да получите WPS OFFICE ваучер са необходими 6 монети, за да получите Tinder ваучер са необходими 9 монети.

Тези награди са ограничени и се присъждат на принципа първи дошъл, първи обслужен.

Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип при теглене чрез компютърен процес. Победителите в Кампанията ще получат изскачащо съобщение веднага след тегленето, което ги информира, че са спечелили в тегленето и очертавайки подробностите за наградата.

Победителите трябва да предоставят своето име, телефонен номер, имейл адрес и пощенски адрес в рамките на територията на кампанията в изскачащия прозорец за доставка на наградата. Нашето обслужване на клиенти може да се свърже с вас, за да потвърди подробностите за пратката.

Резултатите на победителите са окончателни и Aspiegel няма да влиза в дискусии или кореспонденция относно спорове.

Няма ограничение за броя на участниците, които могат да участват в тегленето на късмета.

Наградите са достъпни само за потребители, чийто пощенски адрес и държава за регистрация на HUAWEI ID са на територията на Кампанията.

Общият брой на наградите в Lucky Draw е:

HUAWEI NOVA 9 - 10 БРОЯ
HUAWEI FREEBUDS 4 – 10 БРОЯ
HUAWEI ТОЧКИ - 2 €* 250 БРОЯ
HUAWEI ТОЧКИ - 3 €* 166 БРОЯ
HUAWEI ТОЧКИ – 4 €* 125 БРОЯ

Телефон <Настройки> => Щракнете върху горния банер, за да влезете в <Център за акаунти> => <Плащане и покупки> => <HUAWEI точки>. Научете повече за Huawei точки, моля, отидете на: <Помощ> в <HUAWEI точки>.

Общият брой на наградите при изкупуване на ресурси е

WPS OFFICE ВАУЧЕР – 2000 БРОЯ
TINDER ВАУЧЕР – 2000 БРОЯ
HUAWEI ТОЧКИ - 1 €* 500 БРОЯ

ОФИС ВАУЧЕР

1. Изтеглете ""WPS Office"" чрез HUAWEI AppGallery и влезте в акаунта си в "WPS

Office".

2. Отворете отново AppGallery Gift Center и щракнете върху „КОПИРАНЕ“, за да получите кода си за подарък. Кодът автоматично ще бъде копиран във вашия клипборд. Междувременно ще бъдете насочени към страницата за използване в "WPS Office".

3. BПоставете кода си за подарък в жълтото поле за въвеждане и след това щракнете върху бутона „Използвай“.

4. Насладете се на 30-дневния безплатен пробен период!

TINDER ВАУЧЕР

1. Изтеглете Tinder от AppGallery.

2. Достъп до награди в AppGallery и докоснете бутона КОПИРАНЕ, кодът за активиране ще бъде автоматично копиран в клипборда. (във формата: www.tinder.com/vip/xxxxx)

3. Отворете уебсайта на Tinder в браузър (поставете URL адреса от клипборда и продължете) и изпратете кода.

4. Следвайте инструкциите на екрана, за да влезете или да се регистрирате и да завършите активирането. Акаунтът, който отговаря на условието за заявяване, ще бъде активиран безплатно за 6 месеца в Tinder Plus.

a) Максималният брой физически награди, които могат да бъдат присъдени на всеки победител по време на тази кампания, е 1.

b) Физическите награди ще бъдат изпратени на победителите в рамките на 3 месеца от последния ден на Кампанията. Aspiegel не носи отговорност за забавянето, причинено от услуги за доставка, включително, но не само, закъснението, причинено от Covid-19.

c)  Доказателство за самоличност може да бъде поискано от Aspiegel като доказателство за възраст преди присъждане на наградата. Участниците, които не са навършили пълнолетие, могат да бъдат отстранени от участие.

d) Aspiegel си запазва правото да предлага алтернативни награди с по-малка или еквивалентна стойност, ако по някаква непредвидена причина не може да предложи на победителя една от наградите, споменати по-горе.

e) Наградите не подлежат на договаряне или прехвърляне.

f) Пратките за всички физически награди ще се извършват единствено на територията на Кампанията.

HUAWEI Точките които ще бъдат присъдени по време на Кампанията, са на стойност 2000 EUR и ще бъдат възнаграждавани по реда на постъпването им. HUAWEI Точките не могат да бъдат конвертирани в пари в брой или в паричен еквивалент.

HUAWEI Точките трябва да бъдат поискани в рамките на 15 ДНИ от датата на получаването им.

Покупките не могат да бъдат възстановени, ако подарените HUAWEI Точки са били използвани.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара