Спечелете 3 комплекта с продукти за коледната трапеза от Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!

Печеливши:

Как се участва:

С регистрация в сайта на Kaufland.

Пълни правила:

Предлагаме ти три страхотни рецепти, приготвени от шеф Тодоров специално за коледната трапеза. А за да направим празника още по-вълнуващ сме подготвили и игра. Включи се и може да спечелиш продукти за всичките три ястия, с които да превърнеш Коледа в истинско кулинарно приключение.

Ще бъдат раздадени 3 комплекта с продукти за приготвянето на 3 празнични ястия на шеф Тодоров – Пълнена тиква с боб, манатарки и сушени чушки, Шпиковано свинско с печени зеленчуци и сос грейви и Пълнена пуйка с кълцано месо и праз.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 20.12.2021 г. и ще бъдат умедомени за наградата си на посочения от тях във формуляра за участие телефонен номер. Наградата ще бъде предоставена в посочен от късметлиите филиал. Успех!

За участие в Играта желаещите лица трябва да попълнят формуляр за участие в играта на официалната интернет страница на Kaufland България www.kaufland.bg в рамките на Периода на провеждане.

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили изброените условия. В рамките на Периода на провеждане един Участник може да спечели само една награда.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на един от три подаръчни комлекта с продукти за три празнични ястия на Шеф Тодоров - Пълнена тиква с боб, манатарки и сушени чушки, Шпиковано свинско с печени зеленчуци и сос грейви и Пълнена пуйка с кълцано месо и праз.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 20.12.2021 г. на случаен принцип, с помощта на автоматизиран софтуеър, в присъствието на независима комисия, съставена от представители на следните вътрешни звена на Организатора: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани по телефон за спечелената от тях награда. В телефонния разговор те ще трябва да посочат хипермаркет Kaufland на територията на страната, в който биха желали да получат наградата.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници и населеното място ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg)

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях хипермаркет Kaufland на територията на страната.

В случай че печелившият не може да получи наградата си лично, същата може да бъде получена от упълномощено лице, чрез представянето на изрично пълномощно, съдържащо необходимите данни. Упълномощеното лице подписва приемо-предавателния протокол.

Краен срок - 19 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара