Спечелете прахосмукачка робот IRobot Roomba Combo

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 23 декември 2021

Как се участва:

С регистрация в сайта на радио Витоша.

Пълни правила:

Коледа наближава, а радио Веселина започва да раздава подаръци в коледната ни игра „Коледен пъзел“

Всеки делничен ден ще ти даваме различни думички, а ти трябва да подредиш правилното коледно изречение за деня и да се регистрираш с него във формата за участие по-долу.

Имаме 5 коледни изречения – ако успееш да ги разгадаеш и 5-те вярно и си се регистрирал за играта с всяко едно от тях, участваш в жребия за спечелване на една страхотна награда за теб и твоето семейство – прахосмукачка робот.

Теглим наградата на 23 декември, на случаен принцип между всички изпълнили условията!

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта, като попълнят формата за участие, достъпна на www.radioveselina.bg  и напишат правилното коледно изречение за деня. Всеки делничен ден, в ефира на радио Веселина ще бъде казвано едно коледно изречение, в което думите са разбъркани. Слушателите имат задачата да ги подредят правилно и да се регистрират с изречението до 18.30 часа всеки ден на сайта ни. Тези от тях, които са успели да познаят и петте коледни изречения в периода на провеждане на играта, участват в жребия за спечелване на предвидената награда.

Всеки един от участниците може да бъде потърсен от водещият на оставения от него телефон, записан и излъчен в ефир.

В края на кампанията, на 23.12, чрез жребий ще бъде определен един Победител, който се е регистрирал в Играта, а неговото име бъде обявено на  уебсайта https://radioveselina.bg.

Жребият за определяне на Победителите, ще бъде изтеглен, както следва:

На 23.12. 2021 г. в „Капучино“ :  1 брой прахосмукачка робот IRobot Roomba Combo

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара