Спечелете 2 смартфона iPhone 13 Max Pro (128 GB) Silver

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 21 декември 2021

Как се участва:

С качване на стори в инстаграм с филтъра на Теленор.

Пълни правила:

Участието в Кампанията не е обвързано със закупуване на стоки и/или услуги от Теленор.

Участник в Играта е всяко пълнолетно физическо лице с валидна регистрация в Instagram, с постоянно жителство в България, което: - в периода от 01.12.2021 г. до 23:59 ч. на 21.12.2021 г. влезе в Instagram профила на Организатора (www.instagram.com/telenorbg) и се включи в Играта.

Това, което трябва да направи всеки Участник е да се снима със специално създадения от Организатора коледен филтър, наречен #АзСъмдядоКоледа, отбележи официалния Instagram профил на Организатора @telenorbg, както и профил на ЕДИН свой приятел/любим човек, и качи снимката си в Instagram Story (“Story”), функционалност на Instagram. С отбелязването на профил на приятел/любим човек Участникът потвърждава, че: (a) го е информирал за
настоящата Игра, в това число за нейните Правила и за Политиката за личните данни при провеждане на кампании на Теленор България, публикувана на http://www.telenor.bg/privacy/privacy-policy-campaigns/; и (б) той не е възразил данните му да бъдат обработени от Организатора във връзка с Играта.

Няма ограничение в броя на Story форматите, публикувани от всеки участник. Независимо от броя направени Story формати от всеки участник в периода на кампанията, всеки участник участва в надпреварата за спечелване на награда, еднократно (само с един Story формат). За спечелване на награда не участват лица, качили Story, различно от посочените в постовете на Теленор.

Един от участниците, спазил условията по т. 4.3. и 5.1. ще участва чрез своя Instagram профил и ще бъде избран за победител в играта на случаен принцип чрез томбола. За победител се счита участникът изтеглен на случаен принцип, както и участникът, който първият е отбелязал в своето стори. Победителите ще спечелят общо 2 броя iPhone 13 Max Pro (128 GB) Silver, по един за всеки от тях. 

Всеки Участник играе от свое име и следва да получи наградата лично, ако бъде избран.

Всеки участник в Играта може да бъде избран за победител само веднъж в рамките на периода на Играта. За победител се счита лицето, ползвател на Instagram профила, избран в томболата по т. 5.3.

Победителите нямат право да получават паричната равностойност на наградите

Печелившите участници в Играта, следва да бъдат уведомени, че печелят награди чрез изпращане на лично съобщение до техните профили в Instagram от Организатора в срок до 48 часа от изтеглянето и обявяването им за победители, съгласно предходния раздел.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати като отговор на съобщението свои лични данни – три имена, телефон и адрес в срок до 3 работни дни след уведомяването, че печели награда. При неспазване на този срок, съответния печеливш участник губи правото за награда и се заменя от първата по ред резерва, която се уведомява по реда, описан по-горе.

Наградата се изпраща до печелившия участник чрез куриерска фирма в срок до 15 работни дни след получаване на необходимата информация съгласно т. 7.2. от изтегления печеливш участник или резерва, като получаването му е в зависимост от сроковете, определени от съответната куриерска фирма.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара