Спечелете дрехи за цял сезон и ваучери за пазаруване от Trendo

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 ноември 2021

Как се участва:

С качване на снимки в инстаграм и фейсбук.

Пълни правила:

Често ли ти се случва да те спират на улицата и да питат откъде е тоалетът ти? Получаваш ли съобщения и коментари в Интернет с комплименти за стила си? Обичаш ли себе си и своя гардероб? Ако отговорът е да, ти си нашият човек.

Trendo търси стилни и уверени жени, които знаят какво искат и как да го получат.

Предизвикваме те да бъдеш себе си и да споделиш начина си на обличане със света.

Включи се в конкурса #ОбичамСеСTrendo и стани посланик на Trendo.bg. Бъди част от нашата модна Вселена и изрази себе си. Качи снимки с най-добрите си аутфити в социалните мрежи и обичай себе си такава, каквато си - независимо от годините и фигурата си.

Ако си активна в социалните мрежи и мислиш, че точно ти имаш заразителен стил, очакваме да видим снимките ти в Инстаграм и Фейсбук с #ОбичамСеСTrendo до 30 ноември 2021г.

Няма ограничение в броя на последователите ти. Ще изберем няколко от вас, които дългосрочно да се превърнат в истински посланици на бранда Trendo.

Победителите ще бъдат обличани от Trendo цял сезон, ще получат ваучери за пазаруване, преференциална отстъпка и собствен код за последователите си, от който ще имате възможност да генерирате допълнителни приходи.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара