Спечелете полароидни фотоапарати, раници и термос чаши от Milkiss

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - до достигане на 3000 регистрации

Как да участвате:

С регистрация в специална лендинг страница на Milkiss.

Пълни правила:

Включи се в кампанията „Подари Milkiss на баба“

Отбележи, че си част от каузата на „Milkiss”, като се регистрираш, а ние автоматично ще добавим подареното от теб кейкче към специалния брояч! На всеки етап от кампанията (когато преборим 1000, 2000 и 3000 подарени кейкчета “Milkiss”) бабите ще подкрепят по един старчески дом (общо цели 3!), а деветима от вас ще играят за супер сладки и специални награди – общо 3 броя полароиден фотоапарат, 3 броя страхотни раници и 3 броя чудесни термочаши. 

Нека направим живота на бабите и дядовците, които обичаме, малко по-приятен и изпълнен с топлината на всяко едно „Не съм те забравил“, което въплъщава подареното с грижа кейкче “Milkiss”.

Всеки желаещ да се включи в кампанията на Ови и Сари „Подари Милкис на баба” ще бъде приканен да подари кейкче Милкис на своя/а или друг/а баба/дядо в следствие на което да влезе на лендинг страницата,  където ще трябва да се регистрира и да кликне върху бутон, който отчита броя на включилите се в кампанията. След натискането на бутона, „С обич за баба“ Участникът ще има възможността да публикува своята активност във Facebook.

Кампанията е разпределена на три етапа . Всеки етап е свързан с достигане на определн брой Участници в кампанията: 1000, 2000 и 3000 участника. При достигане на всеки от трите етапа трима участника, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат награждавани, и ще бъде подкрепян по един старчески дом ( ДСХ Горна Баня, ДСХ  Дървеница, ДСХ Зона Б5). За да се включи в кампанията, всеки участник трябва да попълни имена, актуален e-mail адрес  и телефон в създадената лендинг страница. Участникът ще има право да натисне бутона НЕ ПОВЕЧЕ от един път.

Участието в кампанията е обвързано с покупка от страна на Участника.

Всеки потребител участва еднократно в томболата, независимо от броя на продукти, които е закупил.

В кампанията ще бъдат раздадени общо 9 награди:

– На всеки от трите етап ( достигане на 1000 , 2000 и 3000 човека, включили се в кампанията) ще бъдат раздавани по три награди: 1ва награда е полароиден фотоапартат, 2ра награда е раница и 3та награда е термос чаша.

– На всеки етап ще бъде подкрепян по един старчески дом със сума от 600 лв, която може да бъде дарена по банкова сметка или да се закупят неща, от които конкретния дом има нужда ,на същата стойност. Избраните старчески домове са ДСХ Дървеница, ДСХ Горна Баня и ДСХ Зона Б5. При три неуспешни опита на Организатора да се свърже с конкретния старчески дом, Огранизаторът ще избере друг старчески дом на негово място.

Oрганизаторът на кампанията ще избере общо 9 (девет) победителя. Трима участници ще спечелят полароиден фотоапарат, трима ще спечелят раница и  трима ще спечелят термос чаша.

Печелившите ще бъдат избрани в рамките на 7 работни дни при достигане на всеки етап от Предизвикателството и непосредствено оповестен във Facebook страницата на възложителя https://bit.ly/33UtPu5

Организаторът ще уведоми победителя за наградата чрез лично съобщение към профила на участника във Facebook или чрез емайл, който е подаден от нея/него при попълване на данните за участие в лендинг страницата в рамките на 10 работни дни след края на всеки етап от Предизвикателството.

Наградите ще бъдат доставени най-късно до 45 (четиридесет и пет) дни от датата на получаване на e-mail или лично съобщение в страница до печелившия на наградата. Доставките ще бъдат извършени по куриер за сметка на Организатора или лично от Организатора, като всеки печеливш трябва да провери и потвърди достоверността на посочените от нея/него в лендинг страницата https://milkissland.ovisari.com/podari-milkis-na-baba/имена, телефон и емайл адрес, които трябва да е попълнил, за да участва в Предизвикателството.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара