Спечелете бонбони Toffifee Cocoa Intense и чанти от плат

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 ноември 2021

Как се участва:

С коментар във фейсбук или инстаграм.

Пълни правила:

Играта се провежда на територията на Р. България, на Фейсбук страницата и в Инстаграм страницата на ladyzone.bg.  

В Играта могат да участват всички физически лица, които имат регистрация във Фейсбук и Инстаграм и са над 18 годишна възраст.

Играта стартира с публикуването в 10:00 часа на 25.11.2021 г. часа на Фейсбук страницата и на Инстаграм профила на „Ladyzone.bg” с пост с въпрос и снимка.

Участникът, който иска да се включи в играта, трябва да има регистрация във Фейсбук и Инстаграм или да направи такава преди да публикува коментара.  Участникът трябва да публикува под поста със зададения въпрос своя отговор в коментар. Въпросът няма верен отговор.

Награди

4 броя чанта от плат заедно с по 1 кутия бонбони Toffifee Cocoa Intense към всяка чанта и 6 награди, представляващи само 1 кутия бонбони Toffifee Cocoa Intense – общо 10 награди.

Теглене на наградите, обявяване на печелившите и получаване на наградите

Всеки участник в Играта може да спечели само една награда, независимо от това колко пъти е публикувал коментар.

Тегленето на наградите ще бъде извършено от представители на Организатора. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници в Играта отговорили на въпроса.

В играта има 10 печеливши участници, които получават една от описаната в т. IV награда. Печелившите участници ще бъдат обявени до 02.12.2021 г. като коментари под постовете на играта на Фейсбук страницата и на Инстаграм профила на „ladyzone.bg” чрез публикуване на потребителските профили на участниците, с които са участвали в Играта.

От участвалите с коментари под поста в Инстаграм профила на „Ladyzone.bg” ще бъдат изтеглени петима печеливши и от участвалите с коментар под поста на Фейсбук профила на „Ladyzone.bg” ще бъдат изтеглени останалите петима участници.

С оглед получаване на наградите, печелившите участници трябва да изпратят на Организатора своите две имена, телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 23:59 часа на 05.12.2021 г., на лично съобщение във Фейсбук страницата и на Инстаграм профила на „ladyzone.bg , който е обявен за печеливш. В случай че даден участник не изпрати съобщение в указания срок се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш.

Организаторът не отговаря, в случай че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност на печелившия участник, невалиден/неточен телефон, предоставяне на неточни лични данни, неспазване на настоящите правила,  или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора.

Наградата се предоставя само на участник, който има право да участва в Играта, бил е обявен за печеливш по Официалните условия и правила на Играта.

Наградата ще бъде изпратена до всеки печеливш чрез куриер до посочен точен адрес на печелившия в изпратено съобщение от печелившия Участник.

Наградата може да се използва от печелившите участници, като не може да бъде заменяна за парична или каквато и да е друга равностойност в продукти или услуги.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара