Спечелете безжични слушалки и мини колонки от J&B

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 декември 2021

Как се участва:

С регистрация в специална страница в сайта на .

Пълни правила:

Покажи ни, че знаеш как да останеш над нещата и да го даваш по-леко, дори когато есента те предизвиква със 100 задачи, и можеш да спечелиш една от нашите страхотни smooth награди!

Напиши ни в коментар топ съвета си за разпускане след ползотворен ден.
Издай името на приятел, който върши всичко с лекота и винаги е над нещата. 

А ние ще подарим на 10 от всички участници:
5 х J&B безжични слушалки;
5 х J&B мини колона.

Успех и помни – вече е есен, а това си е повод за песен. J&B – Такe It Smoothly!
Победителите ще станат ясни на 6-ти декември.

Всеки печеливш участник има право само на една награда.

Печелившите участници ще бъдат обявени в специален пост на Facebook страницата https://www.facebook.com/JBBulgaria/.

Организаторите се ангажират да се свържат на лично съобщение във Facebook с печелившия участник в деня на обявяването му, като Печелившият Участник трябва да потвърди в рамките на 5 календарни дни, че желае да получи спечелената награда. В противен случай на негово място ще бъде изтеглен резервен печеливш.

След публикуването на името на победителя, в срок от 5 календарни дни, Победителят трябва да се свърже с Организаторите на посочените телефон и/или електронен адрес, или на лично съобщение в страницата във Facebook и да потвърди желанието си да получи наградата, както и да предостави поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Ако Победителят не се свърже с Организаторите в рамките на 5 дни, губи правото да получи своята награда и Организаторите имат право да изберат друг участник, който да получи наградата.

Наградите се предават лично или чрез куриерска фирма (ако участникът избере този начин за получаване на наградата) на спечелилите участници в срок от 10 дни след предоставяне на необходимата контактна информация от Победителя на Организаторите.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара