Спечелете уикенд за двама, кинобилети и книги 'Домът на Gucci'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

sie18547352
nxg07573348
tbq351087825
iliqnaaa
h_d

Как се участва:

С регистрация и коментар в специална страница в сайта на Дневник.

Пълни правила:

Награди:
- 4 бр. комплект екземпляр от книгата "Домът на Gucci" с двоен кинобилет за едноименния филм;
- 1 бр. голяма награда - уикенд за двама

Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа" (в id.capital.bg - може да се регистрирате тук).

Преди да отговорите на първия въпрос, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния Ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.

Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

Участието в Играта се изразява в даване на минимум един верен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на www.dnevnik.bg/domytnagucci

Към всяко ниво се публикува по един въпрос. Участниците могат да отговарят на въпроса от всяко ниво в рамките на 7 дни от задаването на въпроса. Всеки участник, дал правилен отговор на поне един от въпросите, зададени в рамките на Ирата, може да участва в Играта.

Всеки правилен отговор на въпрос добавя името на участника по веднъж в списъка на участниците, сред които ще бъдат изтеглени наградите.
Етапите на играта са, както следва:

Ниво 1: ВЛАСТ
15.11.2021 г. - 21.11.2021 г.

В 10:00 часа на 15.11.2021 г. ще бъде публикуван първият въпрос от Играта и три възможности за отговор. За да участват в Играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 21.11.2021 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Ниво 2: НАСЛЕДСТВО
22.11.2021 г. - 28.11.2021 г.

В 00:01 часа на 22.11.2021 г. ще бъде публикуван вторият въпрос от Играта и три възможности за отговор. За да участват в Играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 28.11.2021 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Жребият за наградите се тегли на:
- Ниво 1 - 22.11.2021 г.
- Ниво 2 - 29.11.2021 г.

Единствено участници, дали верен отговор на въпрос, включен в Играта, имат правото да се борят за обявените награди. Участниците, посочили верни отговори на зададените въпроси и в двата етапа на Играта, участват в томболата за голямата награда 1 бр. уикенд за двама;

Печалбите се разпределят чрез жребий след края на всеки един етап на Играта. Имената на победителите ще бъдат обявени в публикации на www.dnevnik.bg/domytnagucci на:

Ниво 1 - обявяване на победителите на 22.11.2021 г.
Наградите, които ще се раздадат в Ниво 1 са само и единствено 2 комплекта екземпляр от книгата "Домът на Gucci" с двоен кинобилет за филма "Домът на Gucci".

Ниво 2 - обявяване на победителите на 29.11.2021 г.
Наградите, които ще се раздадат в Ниво 2 са само и единствено 2 комплекта екземпляр от книгата "Домът на Gucci" с двоен кинобилет за филма "Домът на Gucci".

Само участниците, отговорили правилно на въпросите и в двете нива, ще участват в тегленето на голямата награда - 1 бр. уикенд за двама, предоставена със съдействието на Makaroon.bg, което ще се състои на 29.11.2021 г.

Тегленето на наградите се извършва в присъствие на представители на организаторите.

Победителите в Играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по електронна поща, е длъжен в рамките на 2 (два) календарни дни да се свърже с организаторите, за да потвърди получаването на наградата.

Наградата двоен кинобилет за филма "Домът на Gucci":

УСЛОВИЯ, свързани с наградата двоен кинобилет за филма "Домът на Gucci": Наградата двоен кинобилет важи само и единствено за филма "Домът на Gucci" в избрано от победителя кино от киноверигите Cinema City или кино "Арена" на територията на Република България, в ден и час отново избрани от него. Наградата двоен кинобилет за филма "Домът на Gucci" може да бъде ползвана в периода 02.12.2021 г. до 16.12.2021 г., включително. Организаторите не носят отговорност, ако в избрания от победителя ден и час, в избраното от него кино няма прожекция на филма Домът на Gucci. Наградата двоен кинобилет за филма "Домът на Gucci" не може да заменяна за паричната равностойност в продукти или услуги, а в случай, че не бъде потърсена лично в обявения от Организатора срок, победителят губи правото си над нея.

Голямата награда 1 бр. уикенд за двама, предоставена със съдействието на Makaroon.bg - победителят получава правото да избере една измежду следните две възможности:

- Вариант 1: УНИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ - ДВЕ НОЩУВКИ В СЪРЦЕТО НА РОДОПИТЕ

- Вариант 2: НОЩУВКА ЗА ДВАМА С ВКЛЮЧЕНИ ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ В ТРАКИЙСКА РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОСЕЛ"
УСЛОВИЯ, свързани с голямата награда 1 бр. уикенд за двама, предоставена със съдействието на Makaroon.bg:

- Вариант 1: УНИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ - ДВЕ НОЩУВКИ В СЪРЦЕТО НА РОДОПИТЕ

Услугата включва:
- Две нощувки за двама в студио "Артел" 13, с. Змиево

- Място за паркиране, интернет, туристическа застраховка, курортна такса

Условия за ползване:
1.) Препоръчваме да съхранявате добре сертификата, тъй като е необходимо да го представите при изпълнение на услугата. В случай че желаете да го запазите за спомен, може да предоставите копие.

2.) Сертификатът е поименен и следва да не бъде преотстъпван на трети лица.

3.) Нощувките важат за всички дни от седмицата.

4.) На ваше разположение са дневна част с огромно панорамно остъкляване, кухненски бокс с всичко необходимо, спалня с двойно легло с общ матрак, самостоятелна тоалетна и баня, огромна външна тераса от две части.

5.) Отоплението през зимния сезон е на локално парно, а топлата вода е в неограничени количества.

6.) Настаняването е след 13:00 ч., а студиото се освобождава до 12:00 ч.

7.) Необходимо е да направите предварителна резервация на телефон: 0877 376 595

8.) Сертификатът е валиден шест месеца от датата на предоставяне на победителя, в избран от него период, срещу предварително потвърждаване/резервация на посочения телефон.

9.) Възпитани домашни любимци с хигиенни навици са добре приети в студиото срещу допълнително заплащане от 10 лв. на вечер, които са за сметка на Печелившия участник.

10.) С предварителна заявка от три дни могат да бъдат поръчани местно производство: едър и дребен смилянски фасул; пчелен мед, прополис, пчелен клей; домашен хляб - приготвен на място; домашно кисело и прясно мляко, домашни яйца, домашно сирене. Всяка допълнителна поръчка, направена от Печелившия участник е за негова сметка и не се поема от Организаторите.

11.) Направени резервации могат да бъдат канселирани до 7 дни преди датата на настаняване.

12.) Студиото си запазва правото да анулира направената резервация в резултат от непредвидени форсмажорни обстоятелства, които са извън неговия контрол. В това се включват природни бедствия, неблагоприятни метеорологични условия, пожар и други подобни събития,

13.) Общите условия поместени на www.makaroon.bg са приети при ползване на сертификата от Печелившия Участник и следва да бъдат спазвани от ползвателя на услугата.

- Вариант 2: НОЩУВКА ЗА ДВАМА С ВКЛЮЧЕНИ ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ В ТРАКИЙСКА РЕЗИДЕНЦИЯ "СТАРОСЕЛ"

Услугата включва:
- Нощувка за двама в стая "Комфорт" в Тракийска резиденция в хотелски комплекс "Старосел".

- Закуска и вечеря на блок маса.

- Ползване на джакузи и басейн с минерална вода, сауна и парна баня.

- Паркинг, интернет, туристическа застраховка, курортна такса.

- Винен тур в изба "Старосел".

- Услугата е валидна за дните между неделя и четвъртък.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

1.) Препоръчваме да съхранявате добре сертификата, тъй като е необходимо да го представите при изпълнение на услугата. В случай, че желаете да го запазите за спомен, може да предоставите копие.

2.) Сертификатът е поименен и следва да не бъде преотстъпван на трети лица.
3.) Услугата се предоставя от Винен и СПА комплекс "Старосел".

4.) На ваше разположение са два закрити и един открит басейн с минерална вода, спа зона за почивка, сауна, парна баня, джакузи.

5.) Комплексът разполага още с фитнес, детски площи за игра, тенис на маса.

6.) Вечерята и закуската са на блок маса в ресторант "Тракийска резиденция".

7.) Услугата е валидна за дните между неделя и четвъртък.

8.) Необходима е предварителна резервация на телефон +359 899 940 820

9.) Резервацията е зависима от натовареността на хотела, препоръчваме да запазите стая своевременно.

10.) Настаняването е след 15:00 ч., а стаите се освобождават до 12:00 ч.

11.) Адрес на хотелски комплекс "Старосел" - с. Старосел, GPS: 42.496577,24.558819

12.) Промени по резервациите са възможни до 7-ия ден преди датата за настаняване.

13.) Сертификатът е валиден шест месеца от датата на предоставяне на победителя, в избран от него период, срещу предварително потвърждаване/резервация на посочения телефон.

14.) Общите условия поместени на www.makaroon.bg са приети при получаване на сертификата от Печелившия Участник и следва да бъдат спазвани от ползвателя на услугата.

Съгласно чл. 13, ал. 1, т. 21 на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), във връзка с &1, т.62 от ЗДДФЛ, предметни награди на стойност над 100.00 лева с ДДС са облагаем доход за физическото лице, което ги получава.

Голямата награда, която се предоставя в настоящата игрa - 1 бр. уикенд за двама, ПРЕДСТАВЛЯВА облагаем доход за физическото лице, като в този случай при получаване на наградата се подписва приемо-предавателен протокол. Когато наградата е на стойност над 100,00 лева с ДДС, Организаторът, съгласно чл.65, ал.7 от ЗДДФЛ е задължен да удържи и внесе дължимия данък, както и да подаде декларация в НАП за дължимия данък. В тази връзка печелившите участници доброволно, информирано и свободно предоставят личните си данни за попълването на приемо-предавателния протокол. Удържания и внесен данък е окончателен, за него не се издава служебна бележка и физическото лице получило наградата не е задължено да подава годишна данъчна декларация.

Краен срок - 28 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара