Спечелете ултралекия стилен Swift или супер мощния Predator от Acer

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 декември 2021

Как се участва:

Със заснемане на видео и публикуването му в една от посочените по-долу платформи.

Пълни правила:

ВКЛЮЧИ СЕ В ЕПИЧНАТА ИГРА НА ACER И СПЕЧЕЛИ ЧИСТО НОВ НОУТБУК!

Изпълни три лесни стъпки:
1. Направи кратко видео, в което се снимаш с продукт на ACER.
2. Качи го в избрана платформа: Facebook, YouTube, Instagram или TikTok, преди 31 декември 2021 г.
3. Сложи хаштаг AcerAndMe (#AcerAndMe).

Големият победител ще бъде изтеглен на 17 януари и сам ще избере наградата си между ултралекия стилен Swift и супер мощния Predator!

В Кампанията участва всяко физическо лице над 14 години, което запише кратко видео с продукт на ACER („Продуктът“) и го публикува в една или повече от гореспоменатите платформи, добавяйки „#AcerAndMe“ в описанието на публикацията и показвайки лицето си с цел достоверност.

Участникът в Кампанията следва да спазва изброените правила и условия:

    Във видеото трябва ясно да се вижда, че заснетият продукт е на ACER.
    Продуктът не е задължително да бъде собственост на лицето, което публикува видеото.
    Допуска се продуктът от видеото да се намира в търговски обект, което не обвързва лицето с покупката му.
    Всеки Участник има право да участва неограничен брой пъти чрез публикуване на ново видео, отговарящо на описаните условия.
    Всяка публикация в допълнителна платформа и всяко ново видео носят допълнителен шанс за спечелване на предвидените награди.
    Повторно публикуване на вече публикувано видео не носи допълнителен шанс за спечелване на предвидените награди.
    Участниците в Кампанията следва да осигурят публичен достъп до публикуваното съдържание.
    Участниците в Кампанията следва да спазват правилата на социалните платформи, в които публикуват видеата.
    Участниците в Кампанията следва да не застрашават по никакъв начин себе си или околните чрез заснемането на видеото.

    Печелившите участници („Победителите“) ще бъдат изтеглени на случаен принцип във Facebook страницата на ACER на 17.01.2022 г.

    Участниците в Кампанията следва да оставят отворен канал за комуникация в социалните платформи, в които са публикували видеата си, или да следят тегленето на победителя във Facebook страницата на ACER и да се свържат по своя инициатива с Организатора, в случай че са сред печелившите.

    В случай че някой от Победителите не е оставил отворен канал за комуникация и Организаторът не успее да установи контакт с него до 7 дни след тегленето, включително печелившият участник не се е свързал по своя инициатива с Организатора, за да получи потвърждение и да бъдат уточнени детайли по получаване на съответната награда, наградата ще бъде предоставена на друг Участник в Кампанията.

    При процеса на предоставяне на наградата на Победителите, същите трябва да докажат, че именно те са оригиналните автори на видеото, особено в случаите, в които те се свързват с Организатора по своя инициатива за получаване на наградата си. Това може да се случи по няколко начина, сред които са публикуване на видео-доказателство, което може да е или да не е публично видимо, но видимо за Организатора; провеждане на видео-разговор с представител на Организатора; отговаряне на въпроси, свързани с печелившото видео, и др.

    В случай че печелившият е непълнолетен, той следва да въведе данните на своя законен представител, чрез който ще получи наградата.

Предвижда се раздаване на три награди – една голяма и две по-малки. Голямата награда е ноутбук от серията Swift или Predator, като Победителят има възможността да избере кой от двата модела да получи при уточняване на детайлите през януари 2022 г. Двете по-малки награди представляват гейминг мишки от серията Predator.

Наградите ще бъдат доставени до 1 /един/ месец, считано от получаването на данните от печелившите Участници. Печелившите участници следва да предоставят три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка не по-късно от 31.01.2022 г. Организаторът си запазва правото да достави наградите и по-късно от предвидения в предходното изречение срок, в случай че има основателна причина за това. В случай че някой от Участниците, който е спечелил награда в Кампанията, е непълнолетен, то той ще може да я получи чрез свой законен представител, който следва да представи документ за самоличност, чрез който да се легитимира.

При получаване на наградата, печелившият участник следва да представи валиден документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на самоличността си. Документът за самоличност не се сканира или копира. Организаторът съхранява и обработва лични данни на спечелилия участник за целите на предоставяне на награда на същия. За всички награди, чиято пазарна стойност е над 100 лева – с оглед изготвянето на служебна бележка за деклариране на наградата, печелившият е длъжен да предостави допълнителни данни, нужни за по-горното.

Спечелилият Участник има право да откаже да предостави посочените в предходния параграф документи и данни, като в този случай губи правото да получи награда.

Организаторът не носи отговорност, в случай че Победителите не получат своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, например липса на контакт за връзка, въвеждане на некоректни данни (в т.ч. предоставяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, грешен/непълен мобилен номер и др.).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара