Спечелете планетарен миксер SMEG и 20 подаръчни кутии Philadelphia

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Планетарен миксер SMEG SMF02CREU печели: Марийола Филева mariyol*******@gmail.com
Подаръчна кутия Philadelphia печелят:
Татяна Руевска/ruev****@gmail.com
Дарина Джамбазова/darus*****@gmail.com
Елена Кючукова/elenakiu********@gmail.com
Владислав Добрев/vdob****@gmail.com
Ася Асенова - Банкова/asia.ase********@gmail.com
Зорница Кюркчиева/z*@abv.bg
Виолета Върбанова/vilim*****@abv.bg
Рая Радкова/raya.r******@abv.bg
Галина Георгиева/galina_geo**********@abv.bg
Йорданка Бадова/i.ba****@abv.bg
Валентина Петрова/vvalia_*******@abv.bg
Айтен Йомерова/ver***@abv.bg
Надежда Желязкова/zhelya******@abv.bg
Виолета Карагьозова/viol****@mail.bg
Viktoria Doncheva/vik.an******@abv.bg
Христина Пехливанова/hpehli******@abv.bg
Гюрова Джана/ja**@gbg.bg
Iva Dodova/iff***@gmail.com
Пламен Пеев/plpl****@gmail.com
Madlena Lihkova/Magicvet********@gmail.com

Как се участва:

С гласуване в сайта на Philadelphia.

Пълни правила:

Гласувай за кутия и участвай за награди!

Обратното броене до Коледа започна! Също като теб и ние сме готови за вълнуващи изненади. Затова точно сега ще можеш да предизвикаш нашите chef-готвачи да приготвят празнична рецепта с тайни съставки, затворени в кутиите на Philadelphia! И разбира се, ще можеш да спечелиш и някоя от специалните ни кулинарни награди.

За да се включи участник в Кампанията, той трябва да гласува за една от трите седмични Коледни кутии с продукти, показани на страницата https://christmas-philadelphia.bg. След това трябва да попълни контактна форма, в която да остави своите данни за контакт в случай, че спечели награда. Всеки участник, който е гласувал за кутия и е попълнил данните си във формата за регистрация, се включва в томболата за награда. Всяка седмица кутиите се сменят, като кутията, събрала най-много гласове за седмицата, се отваря и с продуктите в нея Организаторът приготвя рецепта, която се заснема под формата на видео и се публикува в сайта на кампанията. Всеки потребител може да участва с един глас на ден. С всяко гласуване участникът добавя още веднъж името си във финалния списък, от който ще се теглят победителите.

След изтичане на крайния срок на Кампанията (26.12.2021 г.), общо 21 (двадесет и един) участника ще спечелят по една от общо 21 (двадесет и една) награди, които ще бъдат изтеглени на томболен принцип измежду всички участвали. Всеки участник може да спечели само 1 награда.

Наградният фонд за целия период на Кампанията включва:

    1 бр. планетарен миксер SMEG (50's Style Планетарен миксер SMEG SMF02RDEU)
    20 бр. подаръчни кутии Philadelphia, всяка от които съдържаща: 2 бр. Philadelphia Original – 175 g, 2 бр. Philadelphia Light – 175 g, 2 бр. Philadelphia Yogurt – 175 g, 2 бр. Philadelphia Herbs – 175 g, 2 бр. Philadelphia Jalapeno – 175 g, 2 бр. Philadelphia Milka – 175 g, 1 бр. престилка Philadelphia, 1 бр. просеко Брут Спуманте Бирилино 200 ml Серджо Мионето

Печелившите участници ще бъдат обявени на 29.12.2021 г. на Интернет адрес: https://christmas-philadelphia.bg

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след обявяване на печелившите, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят гласове "автоматично", вместо участниците. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Кампанията; б) всяко друго действие, което променя механизма за участие в Кампанията или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на Правилата. 

Краен срок - 26 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара