Кампания с награда за всеки - плюшено мече Coccolino

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - до изчерпване на наградите

Промоционалната кампания „За дълъг живот на дрехите с Coccolino“ стартира на 15 октомври 2021 г. и продължава до изчерпване на количествата на наградите.

В случай че Организаторите решат да се съкрати/удължи срокът на “Кампанията“, това ще бъде оповестено публично по начина, посочен в чл.1

След приключване на „Кампанията” Организаторите не носят отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че „Кампанията” все още продължава.
Промоцията се организира и се провежда на територията на Република България според правилата на този правилник, като наградите се доставят само на територията на Република България.

Кампанията е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Би Плюс Ар ООД и „ЮНИЛИВЪР БЪЛГАРИЯ” ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).
Официалните правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес https://www.facebook.com/CoccolinoBulgaria за периода на Кампанията. В Кампанията участват всички видове и разфасовки перилен препарат Coccolino Care и всички видове и разфасовки омекотител Coccolino.

Участвайки в Кампанията, участниците приемат да се ангажират с тези Официални Правила и задължително да спазват техните условия.
 
Участието в Кампанията за всички награди награди е обвързано с покупката на продукти от марката Coccolino.

Всеки участник, който отговаря на условията, описани в т.3 и 4, има право да участва.
Участието в тази Kампания включва пълното познаване и приемане на условията на този Официален правилник.

Начин за провеждане на Промоцията, награди и получаване на наградите
В Промоцията могат да бъдат спечелени следните награди:

Моментни награди за всички търговски обекти*, посочени в настоящите Официални правила – плюшено мече Coccolino.

За да участва за спечелването на една от моментните награди, участникът трябва да закупи минимум 1 продукт – омекотител Coccolino и 1 продукт – перилен препарат Coccolino Care, в периода на Промоцията. При покупка на посочените продукти от участващите търговски обекти, участникът получава плюшено мече Coccolino на място, от същия търговски обект, в момента на покупката, от служител на касата в обекта. 

В промоционалната активност участват следните обекти на следните вериги: списък с обекти 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара