Спечелете подаръчни ваучери и дрехи от различни модни брандове

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 октомври 2021

Eсента носи полъх на свежа мода и награди!
Второто издание на Savex4Fashion стартира.

Помогни да изберем и наградим любимия български моден бранд за 2021 г. Един клик на бутона, ще донесе подкрепа на любимата ти българска марка, а не теб – шанс за една от модните награди, предоставена от дизайнерите!
 
Savex4fashion е on-line конкурс за най-харесван български моден бранд. Ако искаш да изразиш своята подкрепа, разгледай нашата галерията и дай своя глас за любимия си моден дизайнер.

Конкурсът протича на три етапа: първи етап на гласуването – с избор на 10 най-харесвани от вас бранда,  втори етап – с избор на топ 5 бранда и финал с избор на победителя на конкурса. Победителят в конкурса ще получи не само твоето признание, а и участие в телевизионно предаване.

На всеки етап от конкурса, всеки, гласувал с валиден адрес на електронна поща, участва в томбола за една от наградите, осигурени от модните брандове, които не са продължили в следващия етап.

Участието в Играта не е обвързано със закупуването/използването на продукт или услуга на Фикосота ООД.

За целите на Играта, в Instagram и You Tube инфлуенсъри, с които Организаторът има договорни отношения ще публикуват постове и стори, с които приканват тeхните последователи да се включат в Играта.

За да се включи в Играта, участникът трябва да посети сайта на Играта – www.safex4fashion.bg, да въведе валиден адрес на електронната си поща и да гласува за посочените модни марки. Всеки, който изпълни тези условия, ще се счита за участник в Играта. Участникът има право да гласува само веднъж във всеки от етапите на Играта.

Потребители, гласували, след изтичане срока на Играта, няма да бъдат считани за участници и няма да бъдат включени в лотарията.

Играта  savex4fashion2021е разделена на 3 етапа, както следва:

    Етап 1: от 18.10.2021 г. до 31.10.2021 г.
    Етап 2: от 01.10.2021 г. до 14.11.2021 г.
    Етап 3: от 15.11.2021 г. до 26.11.2021 г.

Всеки участник има право да участва с гласуване за максимум:

3 модни марки  на етап 1;
2 модни марки на етап 2; и
1 модна марка на етап 3,

като всяко от гласуванията в отделните етапи  се извършва с валиден адрес на електронна поща на участника.

Всеки участник може да спечели само 1 награда от Играта.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта в savex4fashioin.bg е

    1 бр. Черна ленена риза предоставена от a la Marie boudoir и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel.
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 300 лв. за покупки от магазина на  ANDYVIL и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel.
    1 бр. Дълга свободна жилетка предоставена от ARTELIE и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel.
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 300 лв. за покупки от магазина на  DENINA MARTIN и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 100 лв. за покупки от магазина на  DIZI и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Дълга черна рокля предоставена от MARIA QUEEN MARIA и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Черна тениска от органичен памук с ръчно пришит италиански синджир  предоставена от Maison Tina и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 150 лв. за покупки от магазина на  NIXA и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 300 лв. за покупки от магазина на  PIRAMIDONNA и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 150 лв. за покупки от магазина на  SASSA BJORG и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Сатенена рокля предоставена от They Are и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 100 лв. за покупки от магазина на  VERYCHI и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Тюлена пола предоставена от VERNE и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Къса сива рокля-риза предоставена от Vintage Summer и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Памучен тор Clara предоставен от ZOE и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel
    1 бр. Подаръчен ваучер на стойност 100 лв. за покупки от магазина на  PROMESA и продуктов сет Савекс – Savex Supercaps и Savex Concentrated Gel

След края на всеки от етапите на Играта, на лотариен принцип, ще бъдат изтеглени, както следва:

    след етап 1 ще бъдат изтеглени 5 печеливши, които ще спечелят по 1 бр.  от наградите на отпадналите в етап 1 модни брандове, описани в т.7.1.
    след етап 2 ще бъдат изтеглени 5 печеливши, които ще спечелят по 1 бр.  от наградите на отпадналите в етап 1 модни брандове, описани в т.7.1.
    след етап 3 ще бъдат изтеглени 5 печеливши, които ще спечелят по 1 бр.  от наградите на отпадналите в етап 3 модни брандове описани в т.7.1.

Печелившите ще бъдат уведомени на адреса на електронната си поща, въведен при гласуването, за спечелената награда за етап 1 до  15.11.2021 г., за етап 2 до 30.11.2021 г., и за етап 3 до 15.12.2021 г. Ако в срок от 5 дни след изпращането на уведомителното съобщение, печелившият не върне обратно съобщение, с което да предостави на Организатора данните по т. 8.2 по-долу, то той губи правото си да получи награда, а на негово място Организаторът избира на лотариен принцип нов печеливш за непотърсената награда.

Наградата се връчва във вида, в който е обявена, лично на печелившото лице. Не може да се заменя с друга награда, да се преотстъпва или да се предоставя паричната й равностойност.

    ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА

Наградата се предоставя на участник, отговарящ на настоящите правила за участие в Играта.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата, както и ЕГН, когато това е необходимо за целите на ЗДДФЛ, като ги изпрати на лично съобщение до следния адрес на електронна поща hi@sundaymedia.co. При връчване на наградата, печелившото лице трябва да удостовери самоличността си чрез идентифициране с лична карта или друг документ за самоличност.

Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите, описани в Политиката за поверителност, която представлява Приложение №1 към настоящите Официални правила.  Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и Регламент 2016/679 ЕС.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, до печелившия участник, в срок от 10 (десет) работни дни след обявяването му и предоставянето на данните по т. 8.2. Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 (десет) работни дни. Непотърсената награда в този срок няма да бъде раздавана и ще бъде използвана в бъдещи промоции. При доставка на наградата, печелившият трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра за удостоверяване получаване на наградата и да разпише издадените по образец служебна бележка и сметка за изплатени суми.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара