Спечелете 20 сладки изненади Nimm2 Lolly

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Picky
2. Лита
3. J_M_L
4. mar4eto1976
5. dannyny
6. Miss M
7. ilik123
8. стъпчица
9. preci
10. tedi_kati1
11. solenka
12. simoonka
13. ALMIRRA
14. живка божилова
15. nova86
16. dovedove
17. nlumparova@mail.bg
18. Zazameg
19. fifi855
20. Chris Chris
21. loni_0902

Остава ли ви напоследък време да подарите на своето дете усмивка?

Докато всеотдайно се справяме с ежедневните задължения и грижи, родителите често забравяме просто да се посмеем заедно с децата си, да споделим забавна случка от деня или да ги изненадаме с нещо сладко и любимо. Времето за детски усмивки постоянно не достига!

Но както е казал самият Оскар Уайлд, най-добрият начин да отгледате добро дете е като отгледате щастливо дете.

Nimm2 ви предизвиква да спрете за минута и да си спомните кога за последен път зарадвахте детето си с малка изненада без повод.

Не е нужно да става дума за голям или скъп подарък, напротив. Малкият неочакван жест, с който изразяваме обичта си, може да донесе толкова радост в деня на едно дете! A nimm2 12 апетитни, индивидуално опаковани близалки с плодов сок и витамини са точно такава изненада. Вкусовете им са четири сочни плодови комбинации: портокал-лимон, ябълка-лайм, къпина-касис и череша-малина. Разбира се, близалките nimm2 съдържат всичко най-добро от nimm2: плодов сок и витамини.

Ще подарим на 20 от вас сладка изненада nimm2 Lolly, а условието за участие е да се включите с коментар в тази дискусия!

Въпросът ни към участниците:

Кое е най-сладкото нещо, което напоследък сте правили за своето дете? Споделете как успявате да накарате своя малчуган да се усмихне, кои са най-хубавите ви споделени ритуали, с какво обичате да го изненадвате!

Имената на печелившите потребители ще изтеглим и обявим в темата на 21 октомври. Сигурни сме, че това предизвикателство ще породи у вас много положителни емоции! Желаем ви късмет!

Моля, запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Не забравяйте да се абонирате за темата зрез бутона "Следи", за да не пропуснете обявяването на печелившите.  

Краен срок - 20 октомври 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара