Спечелете 50 одеала и 200 комплекта чаши от Granini

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 декември 2021

Опитай най-новия вкус на Granini и покани есенния уют у дома. Покажи ни как се наслаждаваш на Granini Ябълка и Вишна със снимка и може да спечелиш комплект чаши или топло одеяло.

Наградите, които ще бъдат разпределени по време на Промоцията са общо 250 на брой.
-  50 топли одеяла Granini  
-  200 kомплекта чаши за безалкохолно Granini, 2 чаши в комплект
 
Всеки печеливш участник може да спечели само по една награда.

Играта е отворена за участие на всички физически лица навършили 18-годишна възраст, с местоживеене територията на Република България, с изключение на служителите на Девин ЕАД и рекламна агенция “БИ ПЛЮС АР” ООД, както и членове на семействата им. 

Всеки, желаещ да участва в промоцията „Опитай нещо ново с Granini Ябълка и вишна“ следва да качи авторска снимка, на която показва как се наслаждава на новия вкус на Granini Ябълка и вишна 1 л., в коментар под официалния пост за Промоцията в страницата на Granini Bulgaria във Facebook. 

Всеки потребител, качил своя авторска снимка, включваща сок Granini Ябълка и вишна 1 л. в коментар,  има право да участва веднъж за спечелването на наградите. Качената авторска снимка, в коментар под официалния пост, може да бъде ползвана само веднъж от един потребител. Един потребител има право да коментира с неограничен брой уникални авторски снимки под официалния пост за Играта, но може да спечели  само една награда. 

Наградите ще бъдат теглени всеки петък на случаен лотариен принцип чрез специален софтуер както следва:
-         22.10.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         29.10.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         05.11.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         12.11.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         19.11.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         26.11.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         03.12.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         10.12.2021 – 22 комплекта чаши и 5 одеяла
-         17.12.2021 – 24 комплекта чаши и 10 одеяла 

Включвайки се в Играта и съгласявайки се с настоящите Официални правила, участниците автоматично дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (три имена, телефон и адрес) за цели, свързани с Играта, обявяване на печелившите и изпращане на наградите. 

Съгласявайки се с настоящите Официални правила, участниците предоставят доброволно права на Granini Bulgaria да използва съдържанието, публикувано под официалния пост за Промоцията във Facebook, за цели извън целите на Играта, а именно публикуване в социалните мрежи на Granini Bulgaria (Facebook и Instagram) и уебсайтът на Granini - https://granini.bg/.

Представител на Организатора на промоцията или неговия подизпълнител ще се свърже с участника чрез съобщение в социалните мрежи, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 30 работни дни след обявяването на победителите в коментар под официалния пост за Промоцията на страницата на Granini Bulgaria в Facebook. 

Участници, които нарушават правилата и механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, той губи правото си да получи своята награда. В този случай Организаторът има право да изтегли нов печеливш.

Печелившите в Промоцията ще се определят всеки петък на произволен принцип – чрез софтуер за случайно теглене. Обявяването на печелившите се осъществява всеки петък в коментар към официалната публикация на Фейсбук страницата на Granini. 

При получаване на наградата печелившият се идентифицира с личната си карта или друг документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара