Спечелете 500 специални Kikkoman кутии

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://kikkomania.bg/igra/

За да участват за наградите в Играта, участниците трябва да се регистрират във формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/igra/ в периода на Играта, посочен в т. 5.1., като попълнят полетата за регистрация (две имена и личен електронен адрес) и се съгласят с Общите правила и Политиката за поверителност, отбелязвайки съответните две кутийки във формата на регистрация посредством клик на мишката.

При попълване на формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/igra/, личният електронен адрес трябва да е изписан на латиница.

След регистрация във формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/igra/ всеки регистрирал се потребител ще получава на посочения при регистрация личвн електронен адрес писмо с подател „Kikkoman България“ и заглавие на писмото „Потвърдена регистрация“, което писмо валидира регистрацията му като успешна и съдържа уникален код за участие в Играта.

 Уникалният код за участие в Играта е идентичен за всеки регистрирал се участник в Играта и е обвързан с двете имена и личния електронен адрес на съответния участник, които той е посочил във формата за регистрация.

По време на Играта и за целия ѝ период (25.10-28.11.2021 г.) ще бъдат раздадени общо 500 награди, които не са обвързани с покупка и са разпределени както следва:

За целия период на Играта (25.10-28.11.2021 г.) на случаен принцип ще бъдат избрани:

1. 100 победителя, които ще спечелят по една Kikkoman кутия в Седмица 1 (25-31.10.2021 г.) от периода на Играта;

2. 100 победителя, които ще спечелят по една Kikkoman кутия в Седмица 2 (01-07.11.2021 г.) от периода на Играта;

3. 100 победителя, които ще спечелят по една Kikkoman кутия в Седмица 3 (08-14.11.2021 г.) от периода на Играта;

4. 100 победителя, които ще спечелят по една Kikkoman кутия в Седмица 4 (15-21.11.2021 г.) от периода на Играта;

5. 100 победителя, които ще спечелят по една Kikkoman кутия в Седмица 5 (22-28.11.2021 г.) от периода на Играта.

Победителите в Играта (общо 500 победителя за периода на Играта, 25.10-28.11.2021 г.) ще бъдат избирани всяка седмица на случаен принцип от всички участници, регистрирали се в съответната седмица и спрямо описаното в т. 6., и спазили изискванията на настоящите Правила:

1. Да отговарят на условията, описани в т. 4.;

2. Да са попълнили в периода на Играта (25.10-28.11.2021 г.) с верни данни (две имена и личен електроенен адрес) формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/igra/;

3. Да са посочили верни данни (две имена и личен електронен адрес, изписан на латиница).

Победителите ще бъдат обявявани всяка седмица в секция Победители на страницата https://www.kikkomania.bg/igra/, като ще бъдат публикувани уникалните кодове на съответните участници, които печелят награда.

Дните за обявяване на победители са както следва:

1. На 01 ноември 2021 г. ще бъдат обявени уникалните кодове на 100-те победителя за седмица 1 от Играта.

2. На 08 ноември 2021 г. ще бъдат обявени уникалните кодове на 100-те победителя за седмица 2 от Играта.

3. На 15 ноември 2021 г. ще бъдат обявени уникалните кодове на 100-те победителя за седмица 3 от Играта.

4. На 22 ноември 2021 г. ще бъдат обявени уникалните кодове на 100-те победителя за седмица 4 от Играта.

5. На 29 ноември 2021 г. ще бъдат обявени уникалните кодове на 100-те победителя за седмица 5 от Играта.

Броят на участията в периода на Играта е ограничен до 5 на седмица. Всеки участник може да се регистрира най-много до 5 пъти на седмица, като за седмица се има предвид разпределението на седмици в Играта, описано в т. 6.3.1.

Регистрация на регистриран личен електронен адрес повече от 5 пъти на седмица няма да бъде допусната от системата.

Победителите ще получат на личния си електронен адрес, посочен при регистрацията им за Играта, писмо с подател office@levelone.bg и заглавие на писмото „Food Loves Kikkoman – WINNER” с допълнителна информация какво трябва да направят, за да получат по куриер спечелената награда.

Всеки победител ще трябва да отговори в срок от 10 календарни дни на полученото писмо  с подател office@levelone.bg и заглавие на писмото „Food Loves Kikkoman – WINNER”, като в отговора си предсотави актуални данни за доставка на наградата: две имена, мобилен телефон, пощенски адрес.

ВСЕКИ УЧАСТНИК МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО ЕДНА НАГРАДА.

С попълването на формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/igra/ по време на Играта (25.10-28.11.2021 г.), участниците се съгласяват техният уникален код за участие да бъде включен в лотария, за да може да бъдат изтеглени в жребия за разпределението на наградите.

Организаторът не поема отговорност за предоставяне на неточни и/или невалидни данни при регистрацията в Играта (две имена и личен електронен адрес, изписан на латиница).

По време на Играта ще бъдат раздадени петстотин (500) награди, всяка от които представлява картонена кутия Kikkoman, съдържаща 5 сашета Kikkoman естествено ферментирал соев сос и 2 рецепти.

В случай, че за съответната седмица има по-малко легитимни регистрации от предвидения брой награди, броят на седмичните награди се разпределя пропорционално сред участниците в следващата седмица (така, ако в Седмица 1, например, има 1 регистрация, която да отговаря на условията за участие в Играта, то участникът, направил, тази регистрация ще спечели 1 седмична награда, а останалите 99 награди, предвидени за Седмица 1, ще се раздадат следващата седмица, когато наградите ще се увеличат с добавената бройка нераздадени награди за предишния период).

Не е позволено да се дават пари в брой или да се подменят наградите, предлагани в тази Игра.

Наградите ще бъдат изпратени на победителите след потвърждение, като победителите изпратят адреса си за получаване на наградата.

Лице, идентифицирано със същото име и/или със същия адрес, ще спечели само една награда.

Победителите ще бъдат обявени в секцията Победители на страницата https://www.kikkomania.bg/igra/, спрямо записаното в т. 6.5.

Печелившите участници трябва да отговорят на Организатора чрез електронно писмо в срок от десет календарни дни, след като са получили електронно писмо от Организатора със заглавие “Food Loves Kikkoman – WINNERS” и подател office@levelone.bg.  

Наградата ще бъде доставена до печелившия участник на посочен от него пощенски адрес чрез куриер до 30 работни дни от предоставянето на данни за доставка. Наградата ще се достави на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на участника, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата. При доставката, куриерът ще провери собствено и фамилно име на победителя с данни от личната карта на същия (лицето, което е участвало в Играта), като куриерът ще даде наградата само при предоставени за справка от лицето данни. Този процес на идентификация е задължителен за всички победители, така че Организаторът да може да гарантира, че всички победители спазват Правилата.

Краен срок - 28 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара