Спечелете 15 комплекта с новите TOFFIFEE COCOA INTENSE

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

• Андреана К.
• Светлана Н.
• Цветанка Й.
• Стела К.
• Верислава С.
• Лилия Р.
• Милко П.
• Велислава Р.
• Радостин С.
• Мирослав М.
• Станислава Т.
• Радостина С.
• Светлозар П.
• Антония В.
• Радка К.

Новото Toffifee Cacao Intense като лимитиран продукт ще бъде налично на пазара само за малко, така че непременно трябва да го опитате. В тази кутия вълшебната карамелена купа с хрупкава лешникова сърцевина е покрита с какао... с много какао. Бонбоните са ограничено издание, затова грабвайте ги и им се наслаждавайте, докато отговаряте на въпроса в специалната игра. Все пак, в компанията на шоколад човек е по-концентриран и работата спорú. Не сме забравили и за наградите. Накрая 15 от вас ще спечелят подаръци – разбира се, изкусително вкусен шоколад. Защото какво? Есен е. И това е достатъчно основателна причина да си причиним това удоволствие. Даже по няколко пъти!

Помогнете ни да открием кои са най-предпочитаните вкусове шоколадови бонбони, като участвате в нашата ИГРА с награди от Toffifee, и ни отговорите на въпроса ОПИТАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ НОВОТО TOFFIFEE COCOA INTENSE?

Всеки Участник има право да участва еднократно в рамките на периода на участие.

Данни, които съдържат произволни думи, букви и др. под. няма да дават право на участие в тегленето на наградите.

Награди:

15 комплекта от по 2 кутии бонбони TOFFIFEE CLASIC и TOFFIFEE COCOA INTENSE

Описание :

TOFFIFEE CLASIC и TOFFIFEE COCOA INTENSE

Участниците в Играта, които печелят награда се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него. Тегленето ще се извърши на 25.10.2021 г. след 12:00 ч.

Печелившите участници ще бъдат обявени (с допълнение) към конкретния материал (статия), на официалната страница на Edna.bg на адрес: https://www.edna.bg/svobodno-vreme/shokolad-prez-esenta-neka-e-mnogo-igra-4665833

В случай, че изтеглен печеливш участник се е регистрирал с необходимите данни, посочени по-горе, но след това в рамките на 3 (три) работни дни с него не може да бъде осъществен контакт на посочения телефон от Хавас Груп България ООД, за да се уточни начинът на изпращането и получаването на наградата, същият губи правото да получи наградата си и Организаторът изтегля нов печеливш за тази награда. Новият печеливш участник се обявява в същата статия и за него важат сроковете и условията за осъществяване на връзка с Организатора, описани по-горе.

В случай, че с вторите изтеглени печеливши участници при условията на т. 7.2.1. по-горе също не може да бъде осъществен контакт или да получат наградите си, не се извършва ново теглене и нераздадените награди остават неразпределени.

Организирането на раздаването на наградите се осъществява от Хавас Груп България ООД, които осъществяват контакт с печелившите участници на посочените от последните телефонни номера в изпратеното лично съобщение до Организатора.

За да получи своята награда съответният печеливш участник следва да удостовери пред Хавас Груп България ООД, че е на възраст над 18 години или ако е на възраст между 14 и 18 години – задължително следва да бъде придружен от родител или попечител при получаване на наградата.

Краен срок - 25 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара