Спечелете 3 ваучера по 50 лв. и 7 интерактивни меченца от Plasmon

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 октомври 2021

Описание на наградите:

ПАРИЧЕН ВАУЧЕР EDENRED 50 ЛВ - 3 броя
Интерактивно меченце  - 7 броя

Механизъм на провеждане и участие:
Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. 

Условието на играта е участниците да изпратят снимка или видео, в което с помощта на лимитираната серия сладкодумни бишкоти на Плазмон е разказана история или приказка. 

На снимката трябва да се виждат сладкодумните бишкоти от лимитираната серия + текст със самата приказка или история. На видеото трябва да се виждат сладкодумните бишкоти от лимитираната серия + разказаната приказка.

Историите и/или приказките се изпращат на на e-mail: AKoteva@avendi.bg или във Facebook Messenger на Фейсбук страницата на Plasmon Bulgaria.

10-те най-добри истории/приказки ще получат награди, както следва: трите най-добри истории/приказки получават награди паричен ваучер Edenred на стойност 50 лв, останалите най-добри 7 истории получават интерактивно мече. Най-добрите 10 истории и/или приказки ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Plasmon Bulgaria. Оценяването на историите/приказките ще се извърши от безпристрастно жури от екипа на Авенди ООД.

Уведомления за награда

Победителите ще бъдат информирани чрез публикация на страницата на Plasmon България и те трябва да се свържат с лично съобщение (Direct Message) във Фейсбук с организатора, като победителите се съгласяват с участието си в играта да бъдат обявени във Фейсбук Plasmon Bulgaria.

Получаване на наградата

Всеки победител трябва да потвърди своето желание да получи наградата и да отговори на организатора в рамките на 10 дни в отговор на личното съобщение на фейсбук страницата на Plasmon Bulgaria. Ако победителят не отговори в посочения срок, няма да има повторно свързване, като последният ще загуби правото си на спечелената награда и ще бъде изтеглен нов такъв на неговото място.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара