Спечелете 3 ваучера по 50 лв. и 7 интерактивни меченца от Plasmon

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Подарък ВАУЧЕР
1. „Доброто дърво“ от Трояна Меранзова
2. „Феята без крила“ от Хараламби Маринов
3. „Гъбката и мравката“ от Виолета Атанасова
Подарък МЕЧЕ
4. „Говорещият заек“ от Силвия Миркова
5. „Живата вода“ от Красимира Димитрова
6. Замъкът „Калинка“ от Минка Цонева
7. ”Падаща звезда“ от Ирина Павлова
8. „Гладният принц“ от Христо Николов
9. „Вълшебните бишкоти“ от Деница Йорданова
10. „Вълшебният влак“ от Добролена Жекова

Описание на наградите:

ПАРИЧЕН ВАУЧЕР EDENRED 50 ЛВ - 3 броя
Интерактивно меченце  - 7 броя

Механизъм на провеждане и участие:
Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. 

Условието на играта е участниците да изпратят снимка или видео, в което с помощта на лимитираната серия сладкодумни бишкоти на Плазмон е разказана история или приказка. 

На снимката трябва да се виждат сладкодумните бишкоти от лимитираната серия + текст със самата приказка или история. На видеото трябва да се виждат сладкодумните бишкоти от лимитираната серия + разказаната приказка.

Историите и/или приказките се изпращат на на e-mail: AKoteva@avendi.bg или във Facebook Messenger на Фейсбук страницата на Plasmon Bulgaria.

10-те най-добри истории/приказки ще получат награди, както следва: трите най-добри истории/приказки получават награди паричен ваучер Edenred на стойност 50 лв, останалите най-добри 7 истории получават интерактивно мече. Най-добрите 10 истории и/или приказки ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Plasmon Bulgaria. Оценяването на историите/приказките ще се извърши от безпристрастно жури от екипа на Авенди ООД.

Уведомления за награда

Победителите ще бъдат информирани чрез публикация на страницата на Plasmon България и те трябва да се свържат с лично съобщение (Direct Message) във Фейсбук с организатора, като победителите се съгласяват с участието си в играта да бъдат обявени във Фейсбук Plasmon Bulgaria.

Получаване на наградата

Всеки победител трябва да потвърди своето желание да получи наградата и да отговори на организатора в рамките на 10 дни в отговор на личното съобщение на фейсбук страницата на Plasmon Bulgaria. Ако победителят не отговори в посочения срок, няма да има повторно свързване, като последният ще загуби правото си на спечелената награда и ще бъде изтеглен нов такъв на неговото място. 

Краен срок - 31 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара