Спечелете ваучер за 1000 лв. и всеки ден ваучери по 50 лв. от Jysk

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 3 ноември 2021

Завърти и спечели!

Опитайте късмета си! Играйте всеки ден за ваучер на стойност 50лв. - при три еднакви символа, печелите! Имате шанс да участвате и за голямата награда - ваучер на стойност 1000лв.

Играта ще се проведе в периода: 23.09.-03.11.2021

С всяко Ваше участие, можете да спечелите един от дневните ваучери на стойност 50лв. или да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда.

Можете да участвате в играта само веднъж дневно. Участвайте всеки ден, за да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда, ваучер на стойност 1000лв.

Всички спечелили ваучер ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK.bg/pechelivshi. Голямата награда, ваучер на стойност 1000лв., ще бъде изтеглена в началото на ноември 2021, а печелившият ще бъде оповестен лично на предоставения имейл адрес, както и на JYSK.bg/pechelivshi.

За да участвате в играта, трябва да се запишете с валиден имейл адрес и да сте живущ на територията на Република България.

Опитът за измама ще бъде наказан с отписване от играта.

Със записването си в играта, Вие ще получавате и онлайн бюлетина на JYSK, в която всяка седмица ще намерите нашата нова брошура, вдъхновения и новости.

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната им стойност.

Всички печеливши получават потвърждение за печалбата по имейл. Служителите на JYSK и на LeadFamily A/S, както и техните семейства, не могат да вземат участие в играта.

Ако от JYSK не можем да се свържем с победителите на предоставения от тях имейл адрес, в рамките на 14 дни и след няколко опита, наградата ще бъде отново пусната в играта и ще бъде избран нов печеливш.
 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара