Спечелете 15 продукта за тест - Colgate elixir Паста за зъби Cool Detox

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Валерия Иванова Цветкова
Григор Славчев Наков
Изабела Йорданова Йорданова
Лиляна Петрова Петкова
Лъчезар Бисеров Пандов
Мадлена Антова Димитрова
Мария Любомирова Тимчева
Момчил Пламенов Милчев
Петя Живкова Денчева
Пламена Илиянова Недкова
Радостина Станимирова Иванова
Райна Сашова Илиева
Ралица Пейкова Пейкова
Снежана Велинова Николова
Татяна Станева Тенева

15 от Вас ще имат възможността да тестват Colgate elixir Паста за зъби Cool Detox , 80 ml

В периода 20.09.-22.09.2021 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 15 участника от регистриралите се ще получат за безплатен тест Colgate elixir Паста за зъби Cool Detox , 80 ml. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.  

Грижете се за усмивката си с Colgate elixir Паста за зъби Cool Detox, 80 ml. Тази паста за зъби с флуорид е първата паста за зъби на Colgate, съдържаща комбинация от активен въглен и кокосови екстракти. А с технологията FreshFX ще изпитате дълготрайно свежо охлаждащо усещане от миенето.  

*Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на датата 20.09.2021 до 24:00 ч. на датата 22.09.2021. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Участникът ще получи линк към въпросник и ще бъде помолен да даде своето мнение за продукта, който е получил за тест в определен срок.  

Бройката на продуктите, които се предоставят за тест – 15 бр. 

Регистрацията се извършва, след като участникът попълни задължително в определените за това полета на формуляра своите данни – пощенски адрес, имена, имейл-адрес и телефон. Достъпът до формуляра за регистрация става през сайта на dm България на адрес: https://www.dm-
drogeriemarkt.bg/.  

След изтичане на посочения срок за регистрация в Тест на продукт не се приемат повече записвания за участие. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Тяхната бройка отговаря точно на бройката продукти, обявени за тест от страна на Организатора. След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 10.10.2021 те ще получат на посочения от тях пощенски адрес във формуляра за регистрация съответния продукт за тест. 

Продукти за тест се изпращат единствено на пощенски адреси в рамките на Република България. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт.  
Потвърденото участие в активността Тест на продукт не може да се преотстъпва, а продуктът или продуктите за тест не се заменят или изплащат в паричната им равностойност. Правото за тест на продукта изтича в рамките на шест седмици от датата на приключване на регистрация в тестовата акция.  

Предпоставка за участие в Тест на продукт e реалното съществуване на данните за контакт, както и условието, че те наистина принадлежат на регистриралия се участник. Многократното участие на едно и също лице с един и същ имейл-адрес не е възможно.   

След потвърждаване на участие в Тест на продукт участникът получава по имейл и линк, който води към формуляр за оценяване на продукта. Участникът ще бъде помолен да даде своето мнение за тествания продукт, но без да бъде изрично задължаван да направи това.  

Регистрацията в активността Тест на продукт за тестване на продукт е безплатна и не е обвързано с покупка от страна на участника. За участие в активността Тест на продукт могат да се регистрират всички лица, навършили 16 години, които са живущи на територията на Република България. Служители на dm България не могат да участват в активността, включително и техни роднини, членове на семейството – майки, бащи, братя и сестри.  

Краен срок - 22 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара