Спечелете сребърно кюлче - медальон 'Фортуна'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Милена Атанасова

GIVEAWAY!

Участвайте в играта на Smart Lady по случай празника на Светите мъченици Вяра, Надежда и Любов и майка им София и можете да спечелите сребърно кюлче - медальон „Фортуна” от Първа инвестиционна банка.

Условието е да тагнете именичка (или няколко) в коментар и да харесате страницата ни във Фейсбук. 

Победителят ще бъде избран на случаен принцип на 21 септември (вторник).

Играта се провежда на официалната страница на Smart Lady на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook на адрес: https://facebook.com/smartladybulgaria .

За да участват в нея потребителите на социалната мрежа Facebook трябва да последват страницата на Smart Lady и в коментар под поста да отбележат своя приятелка (или няколко), която празнува имен ден на 17 септември.

Тези от потребителите, изпълнили условията по т. 4.1, автоматично получават право да участват в тегленето на печелившите, където на случаен принцип ще бъде изтеглен 1 печеливш участник.

Осигурената от Организатора награда е 1 на брой: сребърно кюлче – медальон „Фортуна”

Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Имената на печелившия участник ще бъдат обявени в деня, в който е извършено тегленето, във Facebook страницата на Smart Lady на адрес https://facebook.com/smartladybulgaria .

В тегленето за разпределяне на наградите нямат право да участват потребители на Facebook , които:

- не спазват настоящите Правила и условия за участие в играта;
- са служители на „Първа инвестиционна банка” АД;
- използват фалшиви, неоторизирани или дублирани профили във Facebook;
- използвали са нецензурни или обидни думи, или изрази

Ангажимент на печелившия е първо да се свърже с Организатора, за да бъдат уточнени детайлите и данните на участника във връзка с получаване на наградата.

Наградата се получава чрез доставка до клон на банката удобен за печелившия или на адрес предоставен от него/нея и срещу документ за самоличност. Получаването на наградата от спечелил участник се удостоверява с приемо-предавателен протокол, подписан от печелившия участник и от представител на Fibank на място в посочения клон на Банката

Организаторът не носи отговорност, ако участник в играта, обявен за печеливш, не се свърже с него до 30.09.2021 г. включително. В този случай печелившият участник губи правото да получи награда.

Краен срок - 21 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара