Спечелете смарт часовник Huawei Watch GT2 в черен цвят

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @iffcheto

🔥 GIVEAWAY 🔥

Добро утро! Време е за училище! 📚

Влез #ОбратноВчасСТехнополис и започни новото начало със страхотна джаджа - 1 бр. смарт часовник Huawei Watch GT2 в черен цвят.

🚩 Ето как да участваш:

1️⃣ Последвай @technopolisbg в Instagram;

2️⃣ Отговори с коментар на въпроса: „Кой е любимият ти учебен предмет?“

🎁 На 21.09.2021 г./23.09.2021 г ще изтеглим победителя, който ще бъде винаги навреме със смарт часовник Huawei Watch GT2 в черен цвят. Името му ще бъде публикувано в коментар под този пост.

Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка. Участникът се включва в Играта, когато последва профила на Технополис в Instagram @technopolisbg и отговори на зададения въпрос, чрез коментар под публикацията за Играта в Инстаграм профила на Технополис @technopolisbg.

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Всеки валиден профил (дори профил с име/имена на повече от едно лице) ще се счита за един участник.

Награда: 1 бр. смарт часовник Huawei Watch GT2 LTN-B19S, 46mm, 1.4 ", GPS, пулсомер, в черен цвят

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, последвали профила на Технополис в Инстаграм @technopolisbg и дали отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият участник ще получи награда – 1 бр. смарт часовник Huawei Watch GT2 LTN-B19S, 46mm, 1.4 ", GPS, пулсомер, в черен цвят

Всички участници в Играта безусловно и неотменимо се съгласяват, че резултатите от тегленето са окончателни и не подлежат на оспорване от когото и да е, на каквото и да е основание.

Печелившият участник ще бъде обявен в Инстаграм профил @technopolisbg. В срок от 1 седмица от публикуването на името му в Инстаграм профил @technopolisbg печелившият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение в Инстаграм профил @technopolisbg, като посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, в т.ч. оторизационен код за получаване на наградата. Всички получени от печелившия участник в тази връзка инструкции, дадени му от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции. Печеливш участник, който не се е свързал с Организатора в срок от 1 седмица от датата на обявяването му за печеливш участник в Инстаграм профил @technopolisbg, чрез лично съобщение в Инстаграм профил @technopolisbg, за да получи инструкции, автоматично и безусловно губи правото да получи наградата.

За да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с изпратения от Организатора оторизационен код, да представи документ за самоличност и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил спечелената от него награда в срок от 3 седмици от датата на обявяването му за печеливш участник в Инстаграм профил @technopolisbg, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

В случай, че печеливш участник загуби или бъде лишен от правото да получи награда, Организаторът може да извърши ново теглене за съответната награда.

Краен срок - 20 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара