Спечелете смарт проектор Anker Nebula Capsule от Pringles

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 февруари 2022

ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНУВАНЕ!

Пригответе се да празнувате с Pringles!

Влезте, за да участвате в състезанието и да разберете дали сте късметлия и печелите персонализиран за Pringles проектор Anker Nebula Capsule.**

Отворете кен Pringles и играйте днес!

Влезте или се регистрирайте, за да участвате в състезанието

Промоцията е отворена само за лица на възраст 18 или повече години, законно пребиваващи в България.
 
Промоцията е активна от 00:01 ч. на 28 август 2021 г. до 23:59 ч. на 28 февруари 2022 г. Участията могат да се осъществяват между 00:01 ч. и 23:59 ч. всеки ден по време на основния промоционален период.
 
За да участват в промоцията, участниците трябва:
а. Да посетят celebrate.pringles.com;
б. Да си регистрират акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
 
Участниците могат да участват по 1 път на ден през промоционалния период и да имат максимум 50 участия през целия промоционален период. Когато участник участва в промоцията общо 50 пъти през целия промоционален период, той ще бъде незабавно уведомен на екрана, че повече няма право на участие в промоцията, като всички негови следващи опити за участие ще бъдат анулирани.
 
Макс. по 1 награда на човек по време на целия промоционален период.
 
Награди „Печеливши моменти”: По време на промоционалния период ще има общо 27 награди за спечелване. Всяка награда се състои от един (1) персонализиран проектор Anker Nebula Capsule.
 
По време на промоционалния период 27 „Печеливши моменти“ (дни, часове, минути, секунди) ще бъдат избрани произволно от независима услуга за верификация. Първото участие с валиден промоционален партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. Всичките 27 награди са налични да бъдат спечелени.
 
Спечелилите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че са спечелили и ще им бъде изпратено съобщение с потвърждение на имейл адреса, регистриран в техния акаунт в Kellogg’s. Наградата след това ще бъде изпратена на пощенския адрес, регистриран в акаунта на Kellogg’s на спечелилия участник. Ако някой спечелил участник бъде дисквалифициран поради някакво нарушение на тези Общи условия, Организаторът си запазва правото да върне наградата в наградния фонд, ако тя бъде загубена през промоционалния период или да я обяви като награда за теглене на случаен принцип (както е описано в член 18), ако промоционалният период е завършил.
 
Допълнителна информация за наградата:
 
Изисква се смарт устройство за използване на приложението.
 
Операционна система: Android 7.1.
 
Свързване: HDMI, USB, Bluetooth, Wi-Fi и Screen Mirroring (огледален образ на екрана).
 
Моля, предвидете до 90 дни за доставката на наградите на адреса, предоставен при регистрацията на акаунт в Kellogg’s, макар че ще се стремим да Ви ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването.
 
В малко вероятния случай някоя награда да не пристигне в рамките на 90 дни, спечелилият ще има още 28 дни да уведоми Организатора, като посети Pringles.com и кликне върху линка за връзка с нас. В случай че спечелилият не уведоми Организатора в рамките на този срок, Организаторът си запазва правото да не даде наградата отново или да ограничи стойността ѝ по свое усмотрение.
 
Наградите, които бъдат отказани, които не бъдат доставени или които бъдат върнати на изпращача, ще бъдат върнати в наградния фонд за промоцията, ако бъдат загубени през промоционалния период. Ако промоционалният период е завършил и тегленето на случаен принцип (както е описано в член 23) е завършило, наградата ще се счита за нежелана. Наградата ще бъде изгубена и няма да се присъжда отново.
 
След края на промоционалния период, в случай на невзети/неспечелени награди Организаторът на промоцията си запазва правото да поиска независимо лице да извърши теглене на случаен принцип между всички неспечелили участници. Тъй като това зависи изцяло от това какво бъде спечелено по време на промоцията, броят награди, които могат да бъдат присъдени по този начин, е неизвестен. Всички, спечелили награда по този начин, ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 28 дни от края на промоционалния период.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара