Спечелете 1000€ за 6 часа сън от Dormeo

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Магдалена Гинова

🤷‍♂️ Ако си толкова добър в спането, че можеш да го правиш със затворени очи, бъди достатъчно #хитър, за да взимаш 💲👀 #пари за това.

Дормео ти дава 💰 1000€ за 6 часа сън💰. Работа мечта, нали? 😎 Не губи време, а се регистрирай за участие.

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта. Служители на „Студио Модерна - България” ЕООД също нямат право да участват в Играта.

Награди

Участие в заснемане на рекламни видео и фотоматериали за Организатора срещу парично възнаграждение за един Участник.

Механизъм на Играта

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта, Участникът трябва да:

- Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден e-mail адрес;

- Да посети уеб страницата на Играта на адрес: https://www.dormeo.bg/rabota-mechta;

- Да се регистрира за участие в Играта по посочения на уеб страницата начин.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с един свой e-mail адрес.

Разпределение на наградите и заснемане на рекламните материали

След приключване на Играта Организаторът в комисия, състояща се от Управителя на „Студио Модерна - България“ ЕООД и избрани рекламни специалисти, ще разгледа всяка кандидатура на Участниците онлайн и по своя независима преценка ще избере 1 (един) Участник за заснемане на рекламните материали. Печелившият Участник ще бъде поканен да се яви на посочено от Организатора място между 09:00 ч. и 18:00 ч.  в някой от дните в периода 04-08.10.2021г. включително. В рамките на 9 часа в предварително уговорен ден в периода, посочен в предходното изречение, Участникът, срещу еднократно възнаграждение от 1000 (хиляда) евро с ДДС, ще бъде поканен да спи на съответното място, като Организаторът осигурява леглото, матрака, възглавниците и завивките. През цялото време на пребиваване на мястото Участникът ще бъде заснеман чрез фото и видео техника с цел изработването на рекламни материали за продукти ДОРМЕО.

ЗАБЕЛЕЖКА: Организаторът самостоятелно и по своя преценка ще определи мястото, в което следва да се заснемат рекламните материали, съобразно епидемиологичната обстановка в страната към дадения момент.

В случай че събитието се проведе в търговски обект, избран от Организатора, този обект ще бъде отворен за посетители през цялото работно време на обекта в деня на събитието, като по време на заснемането на рекламните материали в търговския обект ще бъдат допускани служители и посетители без ограничение.

Всички транспортни и други разходи, свързани с отиването до търговския обект и/или за подписване на договора за участие, както и за фактическото извършване на уговореното участие по заснемане на рекламните материали, са за сметка на Участника.

Печелившият Участник ще бъдат обявен от Организатора на 23.09.2021 г. и по следния начин:

- Във Фейсбук страницата на Дормео България: https://www.facebook.com/DormeoBG/

- В Инстраграм профила на Дормео България: https://www.instagram.com/dormeo.bg/

- В сайта на Дормео България.

След определяне и обявяване на печелившия Участник Организаторът ще се свърже с него на посочените в регистрационната форма координати и ще уточни с него условията по провеждането на кампанията, сключването на договора за участие в рекламната кампания и изплащането на уговореното възнаграждение. 

Краен срок - 15 септември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара