Спечелете почивка в Ковачевица и 80 сака Samsonite

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://zateckytrip.bg/winners

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти в цялата страна на Лидл България.

„Участващи опаковки“ са Zatecky Hus Кен 500 мл. , Zatecky Hus 1л. и Zatecky Hus Multipack 4 x 0,5л кен

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

1. Туристически сак марка Samsonite на стойност 199 лв. с ДДС с регистрация на 1 касова бележка – 80 броя

2. Ваучер за уикенд пътуване на стойност 700 лв. с ДДС за теб и приятел до с. Ковачевица в периода от 01.10.2021 до 01.05.2022 с изключение на националните празници и съобразено с наличността на свободни места (вкл. транспорт, 2 нощувки за двама в къща за гости със закуски и вечери) с регистрация на 4 касови бележки – 1 брой

Всички регистрирани касови бележки могат да участват в тегленията и за двата вида награди, но всяка бележка може да бъде печеливша само веднъж.

Пример : При спечелен туристически сак с дадена касова бележка, същата бележка няма да бъде начислена към нужния брой бележки за участие за голямата награда – пътуване.

Пример 2: всички регистрации, които не печелят сак, автоматично участват в играта за голямата награда - пътуване.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

При покупка на две бири Zatecky Hus в комбинация по избор или един брой Zatecky Hus Multipack 4 x 0,5л кен, регистрирай номера на касовия бон на www.zateckytrip.bg и участвай за спечелването на 1 от 80 ексклузивни сака Samsonite, а при регистрация на 4 уникални кода от касов бон, участваш за уикенд пътуване за двама до с. Ковачевица. Закупилите един multipack Zatecky Hus 4 x 0,5л кен могат да регистрират касовата бележка 2 пъти. Тегленето на наградите ще се извърши след края на промоцията на случаен принцип от специално разработен за целта софтуер в присъствието на представители на Организатора и Агенцията. Всички печеливши участници ще бъдат уведомени чрез SMS на посочения при регистрацията си мобилен номер. В текста на съобщението ще съдържа телефонен номер за връзка с Организатора, на който следва да се обадят до 5 (пет) дни от получаването му , за да потвърдят награда си и да предоставят данни за доставка.

В промоцията нямат право да участват лица под 18г., недееспособни лица, както и служители на Карлсберг България АД или „Лидл България енд Ко” КД , както и членове от техните семейства. Промоцията е в сила от 23.09.2021 до 20.10.2021. Наградите ще бъдат доставени безплатно от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка или представяне на дигитална касова бележка.

Регистрация.

За да участва в Промоцията, Участникът е необходимо:

· Да въведе своя актуален телефонен номер в сайта www.zateckytrip.bg, на който може да бъде открит при спечелване на награда.

· Да въведе номера на касовия бон, удостоверяващ направената покупка на минимум две бири Zatecky Hus.

· При регистрация на касовата бележка Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в промоцията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила, както и че са информирани и се съгласяват с изложеното в Уведомлението за защита на личните данни), както и да потвърди, че ще запази регистрираните касови бележки, съдържащи минимум 2 бири Zatecky Hus (или 1 бр. multipack Zatecky Hus 4 х 0,5л кен) до края на промоцията.

ВАЖНО : Може да се регистрира само касов бон, издаден в периода на Играта! Касовият бон (или съответно неговото дигитално копие), следва да се пази до получаване на наградата, като на него трябва да е изписано името на закупените продукти Zatecky Hus, както и да се вижда, че закупените продукти са минимум 2 броя или 1 брой multipack Zatecky Hus 4 х 0,5л кен. Касовият бон трябва да е издаден от търговски обект на “ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД!

За да бъде допуснат за участие в Промоцията за спечелване на награда туристически сак или уикенд пътуване до с. Ковачевица, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група над 18 години и да е дееспособен. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира минимум 1 касова бележка, като всяка касова бележка следва да потвърждава покупката на поне 2 бири Zatecky Hus в комбинация по избор или 1 брой multipack Zatecky Hus 4 х 0,5л кен, описани в Част 6.

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще бъде уведомен чрез SMS съобщение на телефонния номер, който е посочил при регистрация и помолен да предостави следните лични данни за доставка на награда – две имена, адрес и телефон.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия и ще бъдат предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка, респ. срещу представяне на дигитална касова бележка. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 награда – туристически сак или уикенд пътуване за двама до с. Ковачевица.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна).

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата в рамките на 30 работни дни след получаването на контактната информация. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма касовият бон, удостоверяващ направената покупка или да представи на куриера дигитален касов бон. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. В случай че в рамките на 30 работни дни от получаване на информация за контакт, доставката на наградата не може да се осъществи, по вина, която не може да се вмени на Организатора, то награда не се предоставя. За избягване на съмнение, Организаторът ще направи 3 /три/ опита да осъществи доставката на наградата чрез телефонно позвъняване и текстово съобщение до печелившия участник. При направени 3 неуспешни опита за доставка се приема, че участникът няма интерес от получаването наградата и такава не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. За да се избегнат съмнения, ще бъдат изтеглени по 5 резервни печеливши участника за всеки вид награда като те ще бъдат уведомени за наградата в реда им на изтегляне, ако първоначално изтегленият участник не потърси наградата си или не отговаря на Общите условия на промоцията.

Спечелилите участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.  

Краен срок - 20 октомври 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара