Спечелете монитор, геймърски комплекти и подаръчни кутии за геймъри

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Калоян М
Harry G
Ivo I
ALEKS
Georgi
Nurella N
Евгени В

Участието в Играта не е обвързано и не изисква покупка на стока или предоставяне на услуга от Организатора или трета страна.

В Играта имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, навършили 14 години, с изключение на служителите на Организатора на играта, както и всички други трети лица, ангажирани с организирането и провеждането на Играта, включително техни свързани лица.

Всеки Участник се включва само един път в тегленето и може да спечели само една награда, част от Играта.

Наградите са както следва:
- 1 геймърски монитор с марка AOC
- 3 комплекта с геймърски аксесоари
- 1 комплект OneBlade, съдржащ OneBlade, суитшърт и бандана
- 2 подаръчни кутии на Българския Гейминг Маратон

Организаторът не носи отговорност за качеството и техническата изправност на наградите.

Печелившите участници нямат право да искат замяна на наградата с друга или да получат паричната й равностойност.

В периода 23.09.2021 – 29.09.2021 г. печелившите десет участници ще бъдат  изтеглени на случаен томболен принцип. Реда за теглене на наградите е съобразно посочения ред в раздел V.

В срок до 2 (два) работни дни след датата на определяне на Печелившите ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването чрез съобщение на електронната поща, която са посочили, на което трябва да отговорят като предоставят необходимите данни за връчване на
предметните награди. Молим участниците да проверят, папка Junk, ако не са получили имейл в определения от Условията срок.

Печелившите Участници трябва да представят всички данни (три имена, телефон за контакт и адрес за доставка), които са необходими за получаването на наградата.

 Наградата може да бъде получена в срок до един месец от датата на тегленето. В случай на извънредно положение и независещи от Организатора  обстоятелства, свързани с доставките в страната, този срок може да бъде  допълнително удължен.

Краен срок - 22 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара