Спечелете изискани сребърни колиета във формата на сърце

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

🎁 Tania Ilieva
🎁 Desislava Gogova
🎁 Nikolay Kirilov

🤓Знаете ли, че човешкото тяло не може само да произвежда Омега-3. Единственият източник на тези полезни мазнини е храната. Но тъй като всички водим забързан живот и натоварено ежедневие, но можем да си набавим необходимото количество Омега-3.

🦈BioPure Max Omega-3 ви осигурява 840 mg оптимална доза ейкозапентаенова киселина и докозахексаенова киселина само в една капсула. BioPure Max Omega 3 съдържат висококачествено рибено масло, получено от див улов на аншоа!

👉 Споделете в коментар как успявате да си набавите Омега-3 и на 04.10.2021г. ,ТРИМА от вас ще спечелят Изискано сребърно колие специално предоставено от BioPure Max, в подкрепа на здравото сърце, мозък и зрение.

Участието в играта НЕ Е обвързано с покупка.

Всеки участник присъства само по един път в списъка, от който се теглят печелившите.

Обявяването на печелившия ще бъде предмет на отделен пост, който ще се публикува на страницата на АПТЕКИ ГАЛЕН ЕООД във Facebook не по-късно от 04.10.2021.

Печелившите трябва да се свържат с АПТЕКИ ГАЛЕН ЕООД в срок от 3 дни след приключването на играта. Ако не го направят, губят правото си да получи своята наградата.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва, чрез изпращането й на посочения от него адрес на територията на Република България за сметка на АПТЕКИ ГАЛЕН ЕООД. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си при посикване от куриерската фирма, същият губи правото си върху наградата и тя не се предоставя. Наградата се доставя съгласно работното време на куриерската фирма. Организаторът не носи отговорност при пристигнала в лошо състояние награда, поради небрежност от страна на куриерската фирма;

Краен срок - 4 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара