Спечелете комплект всесезонни гуми Michelin на стойност до 1300 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Милена Чернева

🦅 Центрове за гуми „ДИАНА“ празнуваме своята 30та годишнина и раздаваме подаръци🦅

🎁 СПЕЧЕЛИ комплект 4 броя всесезонни гуми Michelin - CrossClimate 2🎁
✅ Регистрирай се на сайта ни и участвай в томболата!

Наградата , осигурена за играта„Регистрирай се и спечели” е: комплект 4 броя всесезонни гуми Michelin на стойност до 1300лв.

Всяко дееспособно физическо лице може да стане участник в Играта, при условие че се регистрира на нашата Landing Page. Участието в играта е доброволно и може да се осъществи чрез попълване от участника на електронен формуляр за регистрация в играта на две имена, имейл адрес и телефон за връзка, следвайки дадените там инструкции. Всички полета са задължителни.

При успешна регистрация , участникът получава съобщение за това на екрана.

В настоящата игра не могат да участват лица, работещи за „Диана” ООД, както и Юридически лица.

Тегленето на наградата се осъществява на 17.10.21г. от общата база данни на успешно регистриралите се участници в системата.

Свързването със спечелилия наградата участник ще се осъществява до 10 календарни дни след тегленето. В случай че със същият не можем да осъществим контакт, се извършва ново теглене от общата база данни на успешно регистриралите се участници в системата .

Наградата се дава на участник, който имат право да участва в промоционалната игра и е бил обявен за печеливш по Официалните правила на Играта.

Краен срок - 16 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара