Спечелете дивани, кресла, колонки и още 10 000 награди от IKEA

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 септември 2021

Вече 10 години растем и създаваме спомени заедно.

Този септември празнувай с нас!

Не забравяй да посетиш най-близката ИКЕА точно на 20 септември. Само тогава всеки пазарувал в ИКЕА за над 10 лв., може да си тръгне с награда! Дали ще спечелиш Wi-Fi колона SYMFONISK, ароматна свещ VALDOFT, кресло STRANDMON или диван KLIPPAN - това ще реши колелото на късмета. А ти просто не забравяй да се отбиеш при рожденика - ИКЕА, в понеделник, 20 септември!

За участие в Играта следва да бъдат закупени стоки на обща минимална стойност 10 (десет) лева (реално заплатената сума, след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери), при условията по-долу, от някой от следните физически търговски обекти на Организатора: магазин ИКЕА София (Магазин за мебели и други стоки ИКЕА, ИКЕА Ресторант и Кафе, ИКЕА магазин за шведска храна или ИКЕА Бистро); Магазин ИКЕА Mall of Sofia, Магазин ИКЕА Варна, ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив. Покупки през онлайн магазина на ИКЕА не дават право за участие в Играта. Покупките следва да бъдат извършени на една трансакция, т.е. с една касова бележка/фактура за най-малко 10 (десет) лева реално заплатени, както е посочено по-горе, и да бъдат направени на датата по т. 3 по-горе от Правилата в работното време на съответния търговски обект.

Една покупка на стоки, съгласно т. 4 по-горе от Правилата, дава право на едно участие в Играта. Всеки участник има право да спечели само една награда от Играта, независимо от броя и/или обема на направените покупки.

Организаторът има право да прекрати незабавно участието на даден участник в Играта в случай на нарушаване/неспазване на Правилата.

Играта се изразява във „въртене“ на виртуално колело на късмета, което ще бъде визуализирано на монитори/таблети, разположени непосредствено след касите на търговските обекти на Организатора. Желаещите да участват следва да отидат до съответния монитор/таблет с касова бележка, удостоверяваща покупка по т. 4 по-горе от Правилата, където ще получат съдействие от служител на Организатора за участие в Играта.

Участниците нямат право да връщат спечелени награди, съгласно политиката на Организатора за връщане/замяна на стоки (https://www.ikea.bg/customer-support/return-policy/), съответно тези условия не се прилагат за стоките, спечелени като награди от Играта.

Наградите от Играта са общо 10 000, както следва:

            5 дивана KLIPPAN, калъф Storvreta, червено-бяло
            5 кресла STRANDMON, жълто
            5 SYMFONYSK безжични тонколони, черно
            5 SYMFONYSK безжични колонки-лампи, бяло
            3 000 ароматни свещи от серията VALDOFT
            3 000 лакомства, шоколадов десерт или бонбони
            3980 малки аксесоари от серии VINTERFEST, FEJKA, SKYNKE, SNYGGING

Малките награди – безжични тонколони, безжични колонки-лампи, ароматни свещи, лакомства и малки аксесоари, ще се получават веднага след спечелването им в съответния търговски обект на Организатора. По-големите награди – дивани и кресла, ще бъдат предоставени в срок до един месец, на място в съответния търговски обект на Организатора или ще бъдат доставени безплатно до адрес на територията на България, посочен от спечелилия участник.

Облагането, декларирането и заплащането на данък върху наградите се уреждат от приложимото българско законодателство - спечелилите награда участници ще предоставят при необходимост съответна информация на Организатора.

Не се допуска размяна на награда от Играта или отделни части от нея с нейна парична равностойност, ваучери, друга предметна награда или стока, точки по карта IKEA Family, както и срещу услуги.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара