Конкурс за детска рисунка 'Mоята любима игра'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://britanica-edu.org/blog/nashite-pobediteli-v-konkursa-moyata-lyubima-igra

🎨📣 Откриваме нашия традиционен ежегоден конкурс за детска рисунка! Темата му тази година е "Моята любима игра". Надяваме се, че тя ще вдъхнови децата от 3. и 4. група на детските градини и учениците от 1. и 2. клас, към които отправяме нашето творческо предизвикателство!

Мили деца, нарисувайте любимите си игри, с които се забавлявате, от които се учите и които ви правят истински щастливи!

📩🎁Ще очакваме с нетърпение творбите ви до 1 ноември, а за най-изкусните малки художници сме приготвили големи награди.

✅Партньори на конкурса ни тази година са "Академия Роботика" - Роботика за ученици - ROBOTIKA.bg, Thinkle Stars, ErichKrause, радио FM+, радио Melody и радио Fresh!

Целта на конкурса е да стимулираме децата да визуализират своите представи за игрите, които обичат да играят, и да ги изобразят на белия лист. Да осъзнаят, че игрите освен нещо забавно за тях, са и активност, чрез която се учат, развиват своите качества, таланти, умения и социални контакти. Опознават себе си и другите. Развиват различните аспекти на своята интелигентност. Насърчаваме децата да бъдат креативни, да дават воля на въображението си, да развиват талантите си, да вярват в себе си и да се изразяват смело. Образователната онлайн кампания, която традиционно съпътства конкурса, ще бъде фокусирана върху любимите игри на децата от вчера и днес.  

Всяко дете може да участва само с една индивидуална авторска рисунка. Hа нея то трябва да нарисува своя любима игра, като може да изобрази себе си и своите приятели или да представи играта по интересен начин. Няма ограничения за избраната игра. Ще се радваме да видим през очите на децата игрите, които наистина обичат да играят и/или чрез които опознават света и развиват своите умения. Това могат да бъдат: игри, свързани с движение и спорт; настолни игри, около които се събира цялото семейство; игрите на 21. век - века на компютрите и технологиите; игри, в които са включени любимите играчки и много други.

Рисунката трябва да е на лист с формат А4 (лист от блок или скицник), допуска се и формат А3. Няма ограничения относно материалите, инструментите и техниката на рисуване.

Срок и изпращане на рисунките

Рисунката и придружаваща Декларация може да изпратите:

• по пощата на адрес: София 1000, улица „Шести септември“ №7, ет.1, за BRITANICA.

• на място в удобен за Вас филиал на BRITANICA в София, Пловдив, Варна или Бургас.

• онлайн (снимана с телефон или камера или сканирана с високо качество) на имейл: britanica.konkurs@gmail.com - рисунките в дигитален формат трябва да бъдат сканирани или заснети с високо качество, на дневна светлина, и да показват максимално добре творбата. Снимките на рисунките не трябва да бъдат обработвани дигитално.

Рисунки се приемат от 7 септември до 1 ноември 2021 година. Творби, донесени на място, получени по имейл или по пощата с клеймо след крайната дата, не участват в конкурса.

Нанесете на гърба на рисунката (в долния ляв ъгъл), изписани с печатни букви или напечатани върху залепен лист с формат A6, следните данни:

• име на рисунката (играта, която е изобразена);
• трите имена на детето, пол, възраст и дата на раждане;
• пълен адрес (град/село, квартал, улица, №, етаж, апартамент);
• трите имена на родител/настойник, телефон и e-mail;
• пълното име на детската градина/училище на детето, група/клас.

Родителят/настойникът разпечатва, попълва и подписва Декларация за съгласие за събиране, използване, обработване и съхранение на лични данни. Декларацията трябва да се залепи или прикачи с телбод на гърба на рисунката (при изпращане по пощата) или да се изпрати като прикачен файл в имейла (при изпращане онлайн). Рисунки с непълни данни или непридружени от Декларация няма да бъдат допуснати за участие в конкурса.

Краен срок - 1 ноември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара