Спечелете 100 ваучера по 500 лв. за пазаруване от Lidl

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 19 септември 2021

От 16 август до 19 септември всеки 25 лв. от стойността на покупката в 1 касов бон ти дават шанса да спечелиш 1 от 100 ваучера за пазаруване х 500 лв.

Лесно е! Сканирай своя Lidl Plus на касата и активирай участието си.
Всяка седмица теглим 20 х 500 лв.

Повече участия, по-голям шанс да спечелиш!

За всяка покупка на стойност мин. 25 лв. на един касов бон в периода 16.08.2021 – 19.09.2021, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 25 лв. дава право на едно участие. Касов бон на стойност от 50 лв., сканиран с Lidl plus, дава право на 2 участия, касов бон на стойност 75 лв., сканиран с Lidl plus,  дава право на 3 участия и т. н. до изчерпване на стойността на съответния касов бон Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Активирай“. 

С активирането на участието в играта, клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко” КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени по телефон и имейл. С уведомяването за наградата, победителят се приканва да предостави на „Лидл България ЕООД енд Ко” КД необходимите допълнителни данни за контакт, нужни за изпращане или предаване на наградата, както и данните, необходими за изпълнение на законовото задължение за деклариране на спечелилите участници в НАП.

Печелившият Участник трябва се свърже с „Лидл България ЕООД енд КО“ КД  в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата, като използва контактната форма: https://www.lidl.bg/bg/FAQ-Kontakti.htm и да предостави следните свои данни: три имена; телефон за връзка, валидно ЕГН. Ако „Лидл България ЕООД енд КО“ КД не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок и по предвидения начин, или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд КО“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. 

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда. Ако спечелил участник рамките на 5 дни след уведомяването не се свърже с нас или не може да бъде намерен, правото на награда се погасява. „Лидл България ЕООД енд Ко” КД публикува печелившите на своя уеб сайт www.lidl.bg/100x500

Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 100 ваучера за пазаруване, всеки на стойност от 500 лв., през следващата седмица. 

Ваучерите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 23.08.2021 – 20.09.2021 (5 седмици) се теглят печеливши участници за 20 ваучера, всеки един на стойност 500 лв., или общо ще бъдат изтеглени печеливши участници за 100 ваучера. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 20.09.2021 год.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/100x500 най-късно в сряда на съответната седмица. 

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления. 

Участие, което е участвало в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта.

Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени по имейл и чрез обаждане от отдела ни за обслужване на клиенти.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Наградите не могат да се изплащат в пари.

Списък на наградите: 100 ваучера за пазаруване, всеки на стойност  500 лв. (обща стойност на наградите 50 000 лв.)

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара