Спечелете уикенд със спортна кола, ваучери за гориво и още награди

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 ноември 2021

Спечелете голямата награда УИКЕНД СЪС СПОРТНА КОЛА

Регистрация
Ще получите бърз достъп до уебинари и електронни книги, които ще Ви покажат най-правилните начини как да използвате ефективно продуктите FAST&PRO.

Трупайте точки и печелете награди всеки месец
Печелете точки всеки път, когато решите някой от тестовете, свързани с видео или ако напишете свое мнение за продукт. Колкото повече точки съберете, толкова повече награди ще спечелите.

Бъдете сред най-добрите
По време на периода на FAST&PRO Предизвикателство, състезанието между участниците е в ход. Вижте ТОП 5 на най-добрите професионалисти за месеца с най-високи резултати и станете един от тях!

Спечелете голямата награда на FAST&PRO Предизвикателство
Напишете най-доброто и информативно мнение и се насладете на изживяване с красив, спортен автомобил за цял уикенд.

Месечни награди
1-2 място
Карта за гориво за 100 лева
3-7 място
Работен елек
8-17 място
Работен гащеризон
18-27 място
Пистолет-апликатор ECO Slim
28-77 място
Чаша

За да се вземе участие в конкурса, задължително е да бъдат спазени кумулативно от участника следните условия: 

- настоящият адрес на участника в конкурса трябва да се намира на територията на Република България. 

- да бъде заявено съгласие за обработка на личните данни на ползвателя на конкурса за целите съдържащи се в настоящия правилник 

- преди да предприеме участие в конкурса участникът в конкурса трябва да притежава собствен профил в социалния портал Фейсбук, създаден в съответствие с условията на Фейсбук, достъпни на www.facebook.com/terms.php-souhlas, с настоящите принципи за конкуренция и тяхното съответствие с правилника на Фейсбук достъпен на www.facebook.com/terms.php.

УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА НЕ Е ЗАКУПУВАНЕ НА СТОКИ, УСЛУГИ, НИТО ЗАПЛАЩАНЕТО НА КАКЪВТО И ДА Е ДРУГ ФИНАНСОВ ДЕПОЗИТ ИЛИ ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА.

Голямата награда на FAST&PRO Предизвикателство ще бъдe връчена на избран участник от организатора на играта чрез вътрешни обсъждания от Жури съставено от служители на организатора. 

Организаторът си запазва правото да не допуска за участие в играта регистрирани потребители, които не са предоставили пълни данни и за които е преценено спрямо вътрешните правила на Организатора, че те не отговарят на критериите за строителни специалисти/професионалисти. Не допуснатите за участие потребители могат да повдигнат възражение, което ще бъде разгледано от Организатора, на e-mail office@selena.bg

Участниците ще получат награди, определени и изброени на страниците в интернет на организатора и на https://fastpro.tytan.com/bg IV. В срок до 14 работни дни, считано от приключване на играта на 30 ноември 2021 година организаторът ще определи носителят на голямата награда. С победителя организатора ще се свърже чрез съобщение по имейл, а именно: на имейл адреса посочен в заявлението/регистрационната форма за конкурса. 

Ако победителят не отговори в продължение на 24 часа от свързването с него, той губи правото да получи наградата. - Пропада също и наградата на потребител, ако самоличността на победителя не е достатъчно идентифицирана или ако преди връчването на наградата бъде открито нарушение на принципите определени за ползвателите в съответствие с условията на Фейсбук, достъпни на www.facebook.com/terms.php-souhlas, с настоящите принципи за конкуренция и тяхното съответствие с правилника на Фейсбук достъпен на www.facebook.com/terms.php. - Спечелените награди не могат да бъдат получени в пари, нито сменени за други стоки и/или услуги. - В случай на доставка на спечелените награди чрез обикновен пощенски транспорт или подобен на територията на Република България, разходите за доставка са за сметка на организатора. - В случай, че наградата не може да бъде доставена на адреса посочен от победителя по причини, възникнали от страна на победителя, последният губи правото да получи наградата, същата се отменя и се връща при организатора.

Участникът в конкурса е задължен да предоставя или да разпространява в играта единствено съдържание, на което е автор или за което има права (притежава авторски права). Изпълнявайки задачите в играта (например чрез изпращане на коментар, снимки и т. н.), участникът, декларира, че притежава и предоставя в пълен обем на организатора безсрочен безплатен лиценз на територията на цял свят, права на собственост върху произведението, без количествени ограничения, за всички използвания на доставеното съдържание. Освен това, заявявайки участие в конкурса също и чрез публикуването на снимка или коментар под конкурсния пост, участникът изразява съгласие за публикуване на произведението, неговото модифициране, неговата обработка, включително превеждане, свързване с друго произведение, включване в работата на колектив, а също така е информиран и изразява съгласие за публично участие в конкурса под собственото си фамилно име. Участникът се съгласява, че организаторът има право по своя преценка да прехвърли дадения лиценз, цялостно или частично на трето лице или за по-нататъшно предоставяне под формата на следващ лиценз на трети лица или на субекти, които сътрудничат с организатора при организирането на конкурса.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара