Спечелете планетарен миксер, преси за коса, мултикукъри, ваучери, уреди за палачинки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

5 уреда за палачинки печелят:
- Теодора Кирова Кирова с имейл k**o_b****ev@abv.bg
- Кина Казакова с имейл k*********na13@gmalil.com
- Цветелина Гешева с имейл t**3@abv.bg
- Нели Димитрова с имейл n*********ova1**7_1**7@abv.bg
- Лилия Петрова с имейл li.p*****a9*@abv.bg
3 преси за коса Remington пелечят:
- Анна Иванова с имейл a*******ova*@mail.bg
- Neshe с имейл n********1**5tnm@gmail.com
- Янка Борецова с имейл y*****o*0@gmail.com
3 мултикукъра Brock печелят:
- Павел Павлов с имейл g*****rm@abv.bg
- Иванка Христова с имейл v**a_59@abv.bg
- Милена Иванова с имейл m******a_***3@abv.bg
3 ваучера на стойност 100 лева печелят:
- Kremena с имейл k******i25@gmail.com
- Мария Георгиева с имейл m**123@abv.bg
- Иванка Чоканова с имейл i****a1*1*8*@abv.bg
Голямата награда - 1 планетарен миксер Royalty Line печели:
- Соня Лилова с имейл s*****is@gmail.com

Празнувай с нас цял месец. Запиши се и грабни своята награда

Всеки регистриран имейл в рамките на целия празничен месец август ти носи автоматично промокод за безплатна доставка, а освен това можеш да си спечелиш и 5 уреда за палачинки, 3 преси за коса Remington, 3 мултикукъра Brock, 3 ваучера на стойност 100 лева и 1 планетарен миксер Royalty Line.

Сигурни сме, че не би пропуснал да се включиш в надпреварата за нашите страхотни награди. 

Виж как:

За да си спечелиш промокод за безплатна доставка, единствено необходимо е да регистрираш имейла си във формата по-горе и до няколко минутки ще получиш обратно промокода, с който ще можеш да се възползваш от напълно безплатна доставка при следващата си поръчка от Alleop.

За да се включиш в надпреварата за останалите награди, трябва да влезеш на alleop.bg и да направиш поръчка, след което да се регистрираш чрез формата по-горе. И не забравяй - колкото повече поръчки направиш - толкова по-голям е шансът ти за победа. 

Стъпките в играта за спечелване на обявените награди не са последователни. Това означава, че можеш да избереш за коя награда искаш да се състезаваш и да изпълниш единствено условията, необходими за спечелването ѝ, а не и двете посочени по-горе. Така например, ако искаш да се сдобиеш с голямата награда - Планетарен миксер с иноксова купа Royalty Line, необходимо е да влезеш на alleop.bg и да направиш поръчка, без значение на каква стойност. След което трябва да се запишеш във формата по-горе, а поръчката ти ще бъде регистрирана автоматично в томболата.

Участието за предметните награди в играта (5 уреда за палачинки Hausberg, 3 преси за коса Remington, 3 мулиткукъра Brock, 3 ваучера на стойност 100 лева и 1 планетарен мимксер Royalty Line) E обвързано с покупка. Участието за ваучер за безплатна доставка НЕ е обвързано с покупка.

Със записването за участие в играта участникът се съгласява неговите контактни данни да бъдат използвани за маркетингови и рекламни цели, изпращане на търговски оферти (кратки текстови съобщения, лични cъoбщeния и ел. писма).

В Играта нямат право да участват:

А) Юридически лица или организации, независимо от техния характер, форма и стопанска цел.
Б) Физически лица, ненавършили 16-годишна възраст.

В „Играта“ ще бъдат разпределени следните награди:

- неограничен брой ваучери за безплатна доставка, валидни за използване на сайта на alleop.bg за всички записали се във формата за регистрация, намираща се на адрес https://igra.alleop.bg

- 1 брой планетарен миксер с иноксова купа Royalty Line RL-PKM1900.7, който ще бъде изтеглен измежду всички участници, изпълнили условието в точка 3.1.2.

- 3 преси за коса Remington, които ще бъдат раздадени на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили условието в точка 3.1.2.

- 3 мултикукъра Brock MC5104W, които ще бъдат раздадени на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили условието в точка 3.1.2.

- 3 ваучера на стойност 100 лева, които ще бъдат раздадени на случаен принцип измежду участници, изпълнили условието в точка 3.1.2.

- 5 уреда за палачинки Hausberg, които ще бъдат раздадени на случаен принцип измежду участници, изпълнили условието в точка 3.1.2.

Печелившите участници се определят на случаен принцип, чрез софтуер за разбъркване на участващите в играта.

Наградите не могат да бъдат заменяни с продукти или услуги, различни от посочените в т. 4.1.

Печелившите yчacтници ще бъдат известени чpeз персонално съобщение на имейл адреса, който са предоставили при регистрация, за спечелването на наградата. Те са длъжни в срок от 5 календарни дни да се свържат с Организатора, за да се уточнят данните за получаването на обявената Награда в т.4.1.

Правото за получаване на Наградата е персонално и не може да бъде преотстъпвано на трети лица.

Участник, непотърсил спечелената Награда в срока, упоменат в т.4.4, считано от датата на изпращане на имейла, губи правото да я получи.

При възникване на ситуация от т. 4.6. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на друг, впоследствие изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

Печелившитe участници ще бъдат обявени в 18:00 ч. на 03.09.2021 г. чрез пост на Facebook страницата на Alleop - https://www.facebook.com/alleop.bg/

Краен срок - 31 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара