Спечелете страхотни награди - колела и джаги от NESCAFÉ®

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2021

Играта се провежда в определени вериги магазини и трайността й е различна за отделните вериги.

По всяко време Играта може да бъде прекъсната, спряна или удължена от Организатора, като обяви това по подходящ начин на www.nestle.bg/bg/nescafe3in1promo

В Играта участват NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® 2in1, NESCAFÉ® Cappuccino и NESCAFÉ® Latte.

В Играта могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, с изключение на служителите на „Нестле България“ АД и Агенция „Парида“ ЕООД.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или друга награда

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

Наградите ще бъдат доставяни само на територията на Република България.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Купете и опитайте нашите продукти

Потребител, който желае да участва в Играта, следва да закупи от участващите в играта продукти с марка NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® 2in1, NESCAFÉ® Cappuccino или NESCAFÉ® Latte за минимум 4.00 лв. (словом: четири лева) в един фискален бон. Покупката трябва да е извършена в периода на Играта, посочен в т. 2(1). Попълни талон за участие, който ще получиш от касиера в обекта и го пусни в брандирана с NESCAFÉ® 3in1 промоционална кутия, поставена след касова зона.

Потребителят попълва на талона име и фамилия (на кирилица), телефонен номер и номер на фискален бон, и го пуска в промоционалната кутия.

Един потребител може да участва с един талон с попълнен номер на един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с талони с попълнени номера на  различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия с талони с попълнени различни номера на фискални бонове.

Всеки участник е длъжен да пази всички фискални бонове, с които е участвал, до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

След приключване на Играта (23.59 ч. на 31.08.2021 г.) ще бъде извършено валидиране на участниците и попълнените талони според правилата на Играта и теглене на печелившите в присъствие на представител на агенцията и на нотариус.

Печелившите номера на фискални бонове, вписани в изтеглените талони и телефонен номер без последните три цифри ще бъдат публикувани до  16.09.2021 г. на Сайта на играта www.nestle.bg/bg/nescafe3in1promo

Със спечелилите ще бъде осъществена връзка чрез телефона, който са посочили в талона, с цел уточняване на адрес, на който да бъде доставена наградата.

В случай, че спечелил участник е предоставил грешен, непълен или неточен телефонен номер както и ако печелившият участник не се свърже с Организатора до 14 (четиринайсет) дни от публикуване на печелившите, за да потърси наградата си, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

За да получи наградата, спечелилият трябва да:

- представи за справка на куриера регистриран и изтеглен като печеливш фискален бон, който ще бъде върнат веднага.

- попълни вярно и изчерпателно и предостави на куриера декларация за получаване на наградата.

- представи лична карта с цел удостоверяване на самоличността и проверка на попълнените в декларацията данни, която се връща веднага.

При неизпълнение на което и да е от изискванията, посочени в тази ал. (6), потребителят губи право да получи наградата и тя не следва да му бъде предадена.

Съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица облагаеми с окончателен данък в размер на 10% са всички предметни награди с пазарна стойност над 100 (сто) лв. от участие в игри, при които печалбата се определя на случаен принцип. Дължимият данък е за сметка на участника и се удържа и внася от Организатора.

В тази игра Организаторът ще начисли за своя сметка, декларира и внесе дължимия данък.

За тази цел всеки печеливш получава от Организатора декларация. Като необходимо условие за получаване на наградата, печелившият трябва да попълни пълното си име, ЕГН/ ЛНЧ и адрес, да подпише и да върне на Организатора декларацията.

Организаторът включва информацията за получателя и стойността на получената предметна награда в справка, която подава към Националната агенция по приходите.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара