Спечелете електрическа тротинетка, 5 телефона iPhone 12, 160 тениски, 160 кейса и 160 чаши

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 август 2021

Право на участие в играта имат всички пълнолетни физически лица на територията на Република България.

Участието в играта не е обвързано с никакви покупки на продукти и услуги.

Не се допуска участие от фалшиви профили в социалните медии и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

За да се включи в играта, участникът трябва да има успешна регистрация в сайта https://winmybet.winbet.bg/ и да изпълни правилно условията, описани в тези Правила.

При успешна регистрация в сайта на Играта, участникът ще получи 20 (двадесет) „точки за гласуване“ (wincoins), с които ще може да се включи в Играта.

Участниците в Играта могат да получат и допълнителни wincoins като, както следва:
        При споделяне на сайта https://winmybet.winbet.bg/ в личния профил на участника във Фейсбук, участникът ще получи допълнително 50 (петдесет) wincoins.
        Всеки регистриран участник, последвал Winbet в Instagram (https://www.instagram.com/winbet.online.casino/), получава 50 (петдесет) wincoins еднократно.
        На всеки 24 часа в периода на играта, всеки регистриран участник на сайта ще получава допълнително 5 (пет) wincoins.

Получаването на wincoins е напълно безплатно и не е обвързано с покупка на продукт или услуга.

В рамките на играта ще се провеждат двубои (WINmyBET битки) между посочените на официалния сайт знаменитости, които ще бъдат излъчвани на сайта и ще се състоят по предварително уточнен график и правила. С точките Wincoins участниците в играта могат да подкрепят (гласуват за) знаменитостите в WINmyBET битките.

Преди всяка WINmyBET битка и по време на нейното излъчване, участниците в играта могат да подкрепят предпочитаната от тях знаменитост като въведат в съответното поле на сайта избрано от тях количество wincoins, с които подкрепят своя избраник, но не повече от наличните в техния профил wincoins точки.

В случай, че познаят победителя в съответния двубой, участниците в играта ще спечелят посочения от тях брой wincoins, умножен по предварително обявен на сайта коефициент. Коефициентът за победа на всеки от участниците е променливо число, което се определя от организаторите на играта. Колкото по-малък изглежда шансът на някоя от звездите да спечели двубоя, толкова по-висок е коефициентът при гласуване за неговата/нейната победа.

Датите на провеждане на двубоите, са както следва:

    08.2021 г.;
    08.2021 г.;
    08.2021 г.;
    08.2021 г.

    В рамките на Играта, участниците се състезават за следните награди:
        В края на периода на играта, в зависимост от броя натрупани wincoins от всеки участник, ще бъде изготвена класация на участниците в Играта.
        Десетимата участници, събрали най-много wincoins, ще получат следните предметни награди:
            първо място – 1 бр. електрическа тротинетка Телстар Пауър.
            от 2-ро до 6-то място включително – 5 броя APPLE IPHONE 12 64GB;

Първите 16 класирани участници ще спечелят възможност за лична среща (Meet & Greet) с Димитър Рачков и Христо Стоичков в град София на 17 или 18 август 2021 година.

В края на периода на Играта, сред всички регистрирани участници, на случаен принцип ще бъдат разпределени следните предметни награди:
            160 Тениски с лика и автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков;
            160 Кейсове за телефон с лика и автографа на Димитър Рачков и Христо Стоичков;
            160 Чаши с лика и автографа на Димитър Рачков и Христо Стоичков;
        След края на всеки от осемте двубоя, сред участниците познали победителя, на случаен принцип ще бъдат избрани 8 участника, които ще спечелят:
            APPLE WATCH SE 40MM

    Изтеглянето на победителите за всички награди, разпределени на случаен принцип, ще се извършва чрез специализиран софтуер, в присъствието на нотариус, който ще състави нарочен протокол съдържащ резултатите от проведения жребий, гарантиращ публичност и прозрачност на процедурата.
    Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет сайта на играта.
    Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на играта. Наградата се изпраща на посочените от печелившите адреси изцяло за сметка на Организатора.
    Участниците губят правото си да получат наградата, ако не попълнят формата с необходимата информация в рамките на 10 дни от датата на изпращане на личното съобщение към тях или сами не се свържат в рамките на 10 дни след обявяване на печелившите чрез имейл на следния адрес: digital@brgd.bg.
    Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или замяна с друга предметна награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара