Спечелете специални HeroBox кутии с Lidl продукти и волейболна топка

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Яна Ванчева
Антон Иванов Тодоров
Кремена Иванова

🎁 Спечели специален HeroBox с любими Lidl продукти и волейболна топка, подписана от капитаните на националите ни по волейбол – Цветан Соколов и Елица Василева!🏐

📍 Участвай, като отговориш в коментар под публикацията на следния въпрос - какво пожелаваш на волейболните ни национали в Европейското първенство за жени?

🔹Играта започва на 20.08.2021г. и продължава до 24.08.2021г. Ще изтеглим и обявим тримата победители на 25.08.2021г. в коментар под тази публикация.

🙌 Абонирай се за YouТube канала ни, за да не изпуснеш предстоящите епизоди!

Наградите, които могат да бъдат спечелени при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са 3 броя кутии, съдържащи волейболна топка и продукти от асортимента на Лидл България.

Един Участник може да спечели само една награда.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши чрез провеждането на  томбола на случаен принцип. Томболата ще се проведе на 25.08.2021 г. Наред с печелившите участници ще бъдат изтеглени и същия брой резервни участници. Имената/псевдонимите на печелившите Участници ще бъдат обявени в официалния профил на компанията във Facebook като коментар под публикацията, с която се обявява началото на Играта на 25.08. 2021 г. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на имената/псевдонима му/ѝ съгласно условията на т. 12, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата. Потвърждението трябва да бъде изпратено на създаден само за тази цел имейл адрес на Агенция на Организатора наричана „Агенцията“: lidl_giveaway@advancead.bg и трябва да съдържа следните данни: име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка („Улица“, „Номер“, „Пощенски код” и „Населено място“), плюс текст „Приемам награда от играта „Предизвикателства за герои“ или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на обратна връзка по т. 13. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.

Краен срок - 24 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара