Спечелете фритюрник Tefal FR510170 от ZORA

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @danarebeccawall

✨Giveaway с Божана и Глория Петкова!✨

🏆Спечели фритюрник Tefal FR510170 и готви любимите си ястия като изпълниш стъпките по-долу ⬇️
✅ Последвай профила ни в инстаграм @zora_ltd;
✅ Тагни приятел, с който ще споделиш любимите си рецепти. (под поста с Giveaway в профила на ЗОРА в Instagram)
✅ Добави коментар коя е любимата ти лятна рецепта за вкусно и хрупкаво ястие.

Тегленето на печелившия Участник ще се проведе на 17.09.2021г.

Право на участие в Играта има всяко физическо лице, навършило 18 годишна възраст, с изключение на служителите на Организатора, членове на техните семейства, както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Играта. Юридически лица нямат право да участват в Играта.

Участието в Играта е безплатно и не е обвързано с покупка на определен продукт или услуга.

В тегленето за Наградата участват само участници, които отговарят на условията на Играта и са изпълнили условията за участие.

Лица, които са се регистрирали за участие в Играта след изтичането на периода на провеждане на Играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в тегленето на наградата.

Участието в Играта дава възможност на един от Участниците, отговорили вярно на поставените въпроси да спечели награда- фритюрник Tefal FR510170.

Определянето на победителя се извършва на случаен принцип, като в жребия участват само Участници, изпълнили условията по-горе за участие в Периода на провеждане.

Тегленето на печелившия Участник ще се проведе на 17.09.2021 г. като печелившият ще бъде обявен с публикация под поста на Играта на 17.09.2021 г.

Организаторът ще се свърже на лично съобщение в Instagram с печелившия участник. Ако победителят не отговори до 3 дни след личното съобщение от Организатора в Instagram, той губи правото си за получаване на награда. В този случай Зора изтегля друг победител за спечелената награда и го уведомява по реда, предвиден в настоящата точка.

Наградата се връчва във вида, в който е обявена, не може да се заменят с други или да се предоставя паричната й равностойност.

Краен срок - 15 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара