Спечелете фотоапарат Canon Zoemini C в цвят ментово зелено

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @angelcheto7

🔥 GIVEAWAY 🔥

Наслади се на последните летни дни и фотоапарат за моментни снимки спечели!

Включи се в #ЛетниИгриНаТехнополис за нашата супер награда - 1 бр. Canon Zoemini C в цвят ментово зелено + 1 бр. фото хартия Canon ZP-2030 20 Sheets.

🚩 Ето как да участваш:

1️⃣  Последвай @technopolisbg в Instagram;

2️⃣  Отговори с коментар на въпроса: „Къде стават най-хубавите селфита?“

🎁 На 31.08.2021 г. ще изтеглим победителя, който ще запази красиви спомени с Canon Zoemini C. Името му ще бъде публикувано в коментар под този пост.

ℹ Повече информация за фотоапарата ще откриеш на нашия сайт и в хипермаркети Технополис.

Описаните по-долу правила определят условията и сроковете, отнасящи се за пост-играта „Къде стават най-хубавите селфита?” наричана по-долу, за краткост “Играта”.

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, навършилo 18-год. възраст, с постоянен адрес в България и валиден профил в Инстаграм (account).

Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка. Участникът се включва в Играта, когато последва профила на Технополис в Instagram @technopolisbg и отговори на зададения въпрос, чрез коментар под публикацията за Играта в Инстаграм профила на Технополис @technopolisbg.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, последвали профила на Технополис в Инстаграм @technopolisbg и дали отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият участник ще получи награда – 1 бр. Canon Instant Zoemini C CV123 MG в цвят ментово зелено + 1 бр. Фото хартия Canon ZP-2030 20 Sheets

Печелившият участник ще бъде обявен в Инстаграм профил @technopolisbg. В срок от 1 седмица от публикуването на името му в Инстаграм профил @technopolisbg печелившият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение в Инстаграм профил @technopolisbg, като посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, в т.ч. оторизационен код за получаване на наградата. Всички получени от печелившия участник в тази връзка инструкции, дадени му от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции. Печеливш участник, който не се е свързал с Организатора в срок от 1 седмица от датата на обявяването му за печеливш участник в Инстаграм профил @technopolisbg, чрез лично съобщение в Инстаграм профил @technopolisbg, за да получи инструкции, автоматично и безусловно губи правото да получи наградата.

За да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с изпратения от Организатора оторизационен код, да представи документ за самоличност и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил спечелената от него награда в срок от 3 седмици от датата на обявяването му за печеливш участник в Инстаграм профил @technopolisbg, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

Краен срок - 30 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара