Спечелете ваучер на стойност 200 лева за книжарници Orange

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 13 септември 2021

В свят изпълнен с несигурност, има неща, които са неизбежни.

Такова нещо е първият за учебната година звънец, който децата ще чуят или от класната стая, или онлайн пред компютрите си. Независимо как ще тръгнат на училище, учениците ще имат нужда от всичко, което учебната година предполага – тетрадки, моливи, боички, раница и т.н., а ние от Magic радио и телевизия искаме да помогнем да стартирате учебната година без притеснение в това отношение.

Слушай Magic FM, гледай Magic TV  и когато чуеш или видиш училищния звънец, влез на magic.bg, регистрирай се през формата за участие и имаш шанса да спечелиш ваучер на стойност 200 лева за пазаруване в книжарници Orange.

Участниците следва да се регистрират на сайта www.magic.bg след като чуят сигнал в ефир „На училище с Magic. Влез и участвай сега!”. Условието е регистрираният за играта да попълни формата за участие в сайта в момента, в който е чул сигнала. Тегленето на наградата ще се случи в предаването „Дотук добре” с Динка Желязкова на 13.09. като победителят ще бъде обявени в ефир и публикувани на уебсайта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара