Спечелете смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Blagovest Georgiev

Заедно с Red Bull Racing Team искаме да тестваме бързината ти. Опитай да надвиеш болида, като го хванеш в очертанията с пауза на видеото и качиш скрийншот в коментарите. 

Един от всички, хванали успешно болида, ще спечели Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G, който поддържа високоскоростната 5G ULTRA мрежа на А1.  

Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице (навършило 18 години) с постоянен адрес в Република България, което в Периода на участие:

1. посети Facebook страницата на А1 България; 

2. се регистрира или съответно има валидна регистрация на www.facebook.com (съгласно правилата на страницата); 

3. е или стане фен на Facebook страницата на А1 България; 

4. приеме настоящите Правила, които ще бъдат публикувани на страницата https://www.a1.bg/otgovornost-obshti-uslovia-i-pravila. Включването на Участниците в Кампанията означава, че те са приели настоящите Правила;
5. публикува като коментар под поста на играта снимка със стопкадъра от видеото към поста, който трябва да отговаря на условията, описани в т. 4.5; 

Всеки Участник се включва само един път в тегленето, независимо колко коментара е публикувал под поста на Играта. 

По време на Играта ще бъде публикуван 1 (един) пост с видео, под който ще може да се участва за награда. 

За валидни ще се приемат само публикувалите коментар със снимка във Facebook страницата на Кампанията, които са дадени до 23:59 часа на 11 юли.

Наградата е 1 брой смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G

Тегленето на печелившият участник ще се извърши до 7 (седем) работни дни след приключване на Играта. 

Печелившият Участник в Играта ще е един и ще се определи чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него. 

След определяне на печелившия Участник се изтеглят още 2 (два) резервни печеливши Участника. Резервният печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила. 

След изтегляне на печелившия Участник, се извършва проверка дали отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай, че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията. 

Победителят ще бъде обявен на страницата на Играта чрез коментар под поста с въпроса. 

В срок до 7 (седем) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т.6 същият ще бъде информиран за спечелената награда и начина на получаването чрез лично съобщение във Facebook и/или с коментар под поста с въпроса за съответната седмица. 

Печелившият Участник трябва да представи всички данни (три имена, телефон, адрес за доставка на наградата и навършени години), които са необходими получаването на наградата си.

Краен срок - 11 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара